Mit tennétek, mondanátok abban az esetben, ha a párotok a megbeszéltek ellenére megint pénzt adott volna a szüleinek?
Milyen a szülők pénzügyi helyzete? Miért szorulnak rátok anyagilag?
Mert nem mindegy, hogy képtelenek beosztani a pénzt és azért, vagy azért, mert annyira alacsony a nyugdíjuk, bevételük, hogy veszélyezteti a megélhetésüket.
Amíg nem arról van szó hogy nekünk nem jut kajára, addig nálam belefér. DE a páromat tényleg rendesen, egyedül nevelte az anyukája, nem szórja a pénzt feleslegesen.
Az is kérdés, hogy közös kasszán vagytok-e, de az sms miatt úgy gondolom igen.
Mivel ti rendszeresen adtok nekik fix összeget, így szerintem jogosan vagy dühös. Tudom, ez durván hangzik, de legyen valami szankció: pl ugyanannyi pénzt adtok a te szüleidnek is, vagy te ugyanannyi pénzt elköltesz ruhára, magadra.
Attól függ, hogy a szülőknek miért nincs.
Apám egy fillért nem kap majd tőlem, sőt, örökre el fogok tűnni az életéből, mert egy alkesz senki, aki tönkretett lelkileg, anyagilag...
Kedves Kérdező,
én is voltam ilyen cipőben és nem lett jó vége a dolognak, esetemben a kapcsolatnak vége lett persze nem csak ez miatt.
Barátnőm mindig is segítette a szüleit, anyja nem dolgozik, és lusta, egész nap netezik. Nos miután külön laktunk, nem szűnt meg a adok haza pénzt dolog, de úgy adta haza a pénzt hogy ami maradt neki a levonások után mindet, szóval amíg együtt laktunk szinte csak az én fizumból éltünk, és mindig csak utólag szólt erről. Így haladni előre pedig nem lehet. Segítse az ember a szüleit nem erről van szó, de azért gondolni kell arra is hogy külön háztartásban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!