Csak én vagyok ilyen "anyagias" vagy más sem nézné jó szemmel, ha a párja a fizetése nagy részét a szüleinek adná?
Teljesen igazad van, a fizetésetek nagy részének kettőtökének kellene lennie. Nem is értem, valakinek hogy van képe lehúzni a saját fiát... bár belegondolva, ha apám nem tartaná el anyámat, ő is képes lenne lehúzni minket. (Ál-)rokkant, állandóan sír, hogy nemsokára elveszik a rokkantságiját, már sorra mutogattam neki a jobbnál jobb osztrák állásokat, de ő nem fog németül tanulni már meg nem fog 100km-t utazgatni. Hiába, akinek büdös a munka, azzal nem lehet mit kezdeni.
Állj a sarkadra, és mond meg a párodnak, hogy befejezi a szeretetszolgálatot, amit csinál, vagy fel is út, le is út. Akit ennyire ki tudnak használni, az nem fogja sokra vinni soha az életben. Néha muszáj egy kicsit önzőnek lenni. Próbáljátok támogatni a szülőket, de csak minimális mértékben. amennyit a ti anyagi helyzetetek megenged.
Az én volt párom is támogatta a szüleit, sőt még a testvérét is, mert 35 évesen sem volt kedve dolgozni, ő nem megy el a tesco-ba árut pakolni, stb.
Hiába mondtam egy idő után a páromnak, hogy ez nem normális dolog, mindig csak veszekedés volt belőle. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!