Mit mondott a szüleinek az akinek nem úgy sikerült az érettségije ahogy várták?
Erre én is kíváncsi vagyok, mert én is most fogom kikapni az írásbeli érettségi eredményeit!
Amúgy ennyire félsz attól, hogy mit fognak szólni a szüleid? Hány éves vagy te? 10? Biztos vagyok benne, hogy ha megértőek a szüleid, akkor csak egy kis megszólást fogsz kapni! Amúgy nyugtasd meg őket azzal, hogy képes vagy magad elintézni a dolgokat és hogy nem lesznek mindig melletted, hogy segítsenek, vagy ebben az esetben megdorgáljanak, ha valamit rosszul csinálsz!
Hát én most érettségiztem és elmondtam otthon, hogy a bioszom nem valószínű, hogy 5-ös lesz, az írásbelim kb 60%, szóbelivel sem tudom már annyira felhúzni. Nem örült anyu, de azt mondta, hogy ha idén nem vesznek fel, jövőre megpróbálom. A magyar írásbelim viszont 91 lett, ezt tegnap tudtam meg, a törim 89, az emelt angolom meg 88, tehát ezeknek örültek otthon.
Én úgy voltam vele, hogy csak is magamnak teljesítek, ha elcseszem, magam előtt bukom el, nem a szülők előtt. Nem tanultam magam halálra, bioszból viszont kicsit jobban ráállhattam volna.
Tőlem négyes ötösöket vártak, erre lett egy kettesem meg hármasaim. Óriásit csalódtak bennem, és állandóan a szememre vetették, hogy elb*sztam az életemet, meg hogy óriásit csalódtak bennem, és hogy mehetek a szőlőbe kapálni mert ilyen érettségivel sehova nem vesznek fel. Életem legrosszabb nyara volt...
Most konkrétan itt ülök az albérletben, készülve az egyetemi vizsgáimra.
20/L
Nekem azt mondták az írásbeli első reggelén, hogy mindegy hányas, nem kérdezi meg senki, csak görbüljön :)
Az írásbelijeim görbültek és a kereskedelmi írásbelim valószínűleg nagyon jól sikerült, ami a legfontosabb a továbbtanulásban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!