Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké hogy valaki menstruál, de ezen annyira kiakadni, hogy
nem a megbeszéltek szerint gyalog mentem elé, hanem
autóval, mert nem értem volna oda?
Figyelt kérdés
Menyasszonyommal megbeszéltük,hogy megyek elé,gyalog,de mivel én is dolgoztam,lefürödtem,kajáltam kicsit lepihentem,azt vettem észre már mennem kell elé,majd kocsival mentem,mert nem értem volna oda,de ő azt szerette volna ha gyalog megyek.Olyan csetepaté lett belőlle,hogy ihaj csuhaj,mert fagyizni akart volna és sétálni.Általában mindig gyalog vagy bringával megyek elé,de fáradt s voltam az az igaszság.Egyszerűen nem értem miért kell ezért úgy berágni,miközben 90%-ban teljesítem minden kérését,ohaját sohaját.
Köszönöm a válaszokat!Nem vagyok szexista és gazdag sem,átlag ember vagyok,akinek ugyan úgy fontos a romantika,szeretek sétálni a párommal csak úgy,de tegnap fáradt és nyügös voltam.90%-ban azt csináljuk amit ő szeretne,és ez nekem nem nyüg probléma.Hogy jön ehhez,hogy valaki gazdag vagy szexista?Ezért?
2015. aug. 13. 06:34
12/22 anonim válasza:
És azért mert autóval mentél, nem tudtatok sétálni?
2015. aug. 13. 06:45
13/22 anonim válasza:
... meg nem adott ez egy olyan szitut, hogy bele kellett neki ülni az autóba? A menstruáció nem biztonságos, nem mozdulhat vele bármit az ember, mert átvérzik a ruhája. Lehet, hogy nem TUD most beülni az autóba. Érted.
2015. aug. 13. 06:47
14/22 A kérdező kommentje:
ma 06:45
Dehogynem tudtunk volna,amúgy is úgy volt,hogy autóval megyek,ezt beszéltük meg,csak nem háztól házig.Úgy beszéltük meg,hogy bemegyek a belvárosig autóval,majd ott lerakom a kocsit és sétálunk,de mivel késésben voltam,ezért háztól házig mentem.Mondtam neki nyugodjon meg,keresek egy parkoló helyet,és akkor sétálunk 1-2 órát,fagyizunk stb.De ezen úgy felhúzta magát,hogy már nem volt kedve.
2015. aug. 13. 07:17
15/22 anonim válasza:
Hát... akkor is valami olyan dolog lehet a háttérben, amit nem kötött az orrodra, és őt belül bosszantja.
És azért nem érted, mert el se mondta érthetően.:)
2015. aug. 13. 07:20
16/22 A kérdező kommentje:
ma 07:20
Tudom hogy valami más lehetett a háttérben.Egy ilyen dologért szerintem nem kellene így idegeskedni,nem olyan dolgot tettem,amiért így kellett volna viselkednie.Mondtam neki,mondja el mi baja van,mert biztos,hogy nem az,hogy autóval odamentem érte.
2015. aug. 13. 07:27
17/22 anonim válasza:
Szerintem, ha tényleg menstruált, akkor örülj neki, hogy élve megúsztad!! ;)
2015. aug. 13. 09:12
18/22 anonim válasza:
Off: már nem, azért, de a mensi szó miatt miért is tartozik ez a kérdés a szexuális kategória alá? :D :P Legalábbis nekem azt írja a gyik piros betűkkel ki. Kész vicc ez az oldal! :D :P
2015. aug. 13. 10:32
19/22 anonim válasza:
16: szerintem azért nem mondja el, mert ő maga se tudja, hogy mi baja volt. Hisztis némber.
2015. aug. 13. 10:33
20/22 anonim válasza:
Szerintem is azok a fránya hormonok, meg ez a meleg, de lehet más is van a háttérben.
Igaz még ilyen helyzetben nem voltunk, de szoktunk mi is nyűgösek lenni párommal, sosem rendeztünk patáliát, vagy veszekedtünk volna. Persze mindenkin máshogy jön ki, van, aki jobban kezeli, van, aki kevésbé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!