Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké hogy valaki menstruál, de ezen annyira kiakadni, hogy nem a megbeszéltek szerint gyalog mentem elé, hanem autóval, mert nem értem volna oda?
Azok a fránya hormonok, plusz ez a hőség, tudod;)
39/N.
Ne legyél papucs!
Meg nem kel minden hülyeséget teljesíteni.
Az én barátnőm mar annak örül ha reggel írok neki fbon, hogy jo reggelt, nemhogy majd meg ilyen melegben sétálgatok vele.
En nem erőltetem meg magam, o sem, így nincs min veszekedni= tökéletes kapcsolat :D
Az autó jelenléte teljességgel kizárta volna a séta gondolatát?
Egyébként, hormonok és menstruáció ide vagy oda (nálam sem ok/kifogás semmire, tehát nem kell egyből erre fogni), nem hiszem, hogy ebből ekkora problémát kellett volna csinálni. Persze, rosszul esett neki, hogy nem a megbeszéltek szerint jártál el, de normális esetben ezt egy szimpla bocsánatkérés és megbeszélés megoldja. "Bocsi, drágám, de hosszú napom volt, meleg van, szeretnék pihenni, majd máskor fagyizunk." Ennyi. Nem tudom elképzelni, hogy ezt nem tudja valaki megérteni és ezen behisztizik.
Különben is volna a halálnak kedve 40 fokban sétálgatni...
21/L
mind a ketten fáradtak voltatok, a meleg is kikészíti az embert, nála erre kicsit még rádobtak a hormonok, ennyi. Ne csinálj belőle ügyet, ennél sokkal komolyabb problémáitok is lesznek, ha most nem tudjátok kezelni a konfliktusokat később még sokkal nehezebb lesz.
Egyébként nem szívesen:-), de igazat kell adnom az egyik válaszolónak, ha normális magyarázatra is folytatja a veszekedést, nyugodtan állítsd le, ne utólag puffogj magadban, meg itt a gyk-n. valóban nem ezt beszéltétek meg, de a te álláspontod is teljesen érthető, nem történt akkora katasztrófa:-) Kocsival is lehet olyan andalgós hely közelébe menni, ahol árnyék van, romantikus és még fagyit is árulnak.:-)
Ez tipikusan mindkét részről a "csináljunk a bolhából elefántot" jelenet.
Van, hogy az ember néha nyűgös. Van, hogy problémázik olyasmin is, amin nem kéne.
De értelmes emberek ilyenkor nem a Gyakorira rohannak kérdést kiírni, hanem próbálják elsimítani a nézeteltérést.
Hogy lehet menyasszonyod, hogy ha a rosszkedvét rögtön a menstruációra fogod... sok normális, nem szexista pasi meg egyedül van. (Ezt nőként írom.)
Gazdag vagy, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!