Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam?
Az osztályunkból a fele fiúcsapat belém szerelmes. Igaz, nekem közülük csak 3 tetszik (nevezzük el őket L, M, Z-nek). Most az egyikkel (L-el) 1 hete járok is, de én a másik 2-vel is szeretnék. Nah vagyis érthetőbben mondom: mind a 3 pasiban van valami jó, és mind a 3-mal egyszerre szeretnék járni. L-ben azt szeretem, hogy olyan vagány, M-ben, hogy csöndes és jófej, Z-ben pedig, hogy nagyon-nagyon aranyos!
Jah és az is összezavart, hogy M és Z új fiúk az osztályban, mivel eddig nyáron az volt a nagy tervem, hogy összejövök L-el (ami sikerült is).
Nah most mit csináljak??

A pasizás helyett szerintem is inkább a tanulmányaidra, nyelvtanulásra, sportra, hobbira kéne fókuszálnod. És ha majd pár év múlva érettebb leszel érzelmileg, akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe és jól megleszel 1 férfi oldalán.
Ne hidd hogy jó, hogy pasiról pasira szállsz mint a pillangó, kiégsz nagyon hamar, túl leszel mindenen, kipróbáltál mindent 18 éves korodra, mit akarsz majd csinálni idősebb éveidben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!