Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam :S (mind 2 őt szeretem)?
azért kérdem hátha kívül álló jobban látja mint én
24/n leszek nemsokára
1: vele nagyon jó együtt tölteni az időt.foglalkozik velem. látom h szeret nagyon aranyos kedves olyan édes szeretni való.. sokat ölelkezünk mert jóba vagyunk elégé lehet érezni h odavan értem és bármit megtenne volt már h kisírta magát nekem. (szex-ről még szó se volt, csókról se)
18 éves (diák)
2 vele is minden jó de keveset foglalkozik velem mindig csak szexelni akar ő most egyébként a barátom
5 hónapja vagyok vele .elég jó vele a szex. de úgy mint férj nem tudnám elképzelni bár szeretem de tanácstalan vagyok
25/f dolgozik
Jobban tennéd, ha egyiket se választanád, mert sok jót biztos nem tanulna tőled a gyereketek, ha lenne majd...
Milyen dolog az, hogy két pasit hülyítesz egyszerre?
Főleg 24 éves korodra, már benőhetett volna a fejed.
A diákot semmiképp! Túl fiatal hozzád, hidd el nekem, megszívnád hosszú távon.Tesóm férjhez ment egy nála 4 évvel fiatalabbhoz, el is vváltak, mert a fiú képtelen volt a mai napig felnőni a felnőtt dolgokhoz (gyereket nem akart, videojátékozik, haverokkal flangál, stb.) Tesóm nem tanult a hibájából, most egy 6 évvel fiatalabbal jár. A hülyéje. Ebből sem lesz semmi.
A másik fiú meg, ha csak a sexet akarja, megint nem túl nyerő. talán hagyni kéne mindkettőt és keresni egy harmadikat.
Valahogy egyik sem hozzád való a 25 éves korban illik hozzád de le sem szar csak szexre kellesz neki. +El sem tudod képzelni férjedként.
18 éves meg ugyan tényleg szeret de még gyerek egy darabig még nem tudsz vele jövőt családot tervezni és idővel lehet ugyan olyan lessz mint a 25 éves.
23/F
ma 11:35
megkérdezhetem hány éves volt a tesód akkor ? és mennyi most ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!