Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem mind a 2őt. Melyiket válasszam?
van 1fiú akivel "legjobb barátok " vagyunk demind2en tudjuk hogy nem vagyunk egymásnak közömbösek.Mondjuk nem nagyon helyes de én nagyon szeretem őt..És már sokan mondták hogy összeillünk..És ő is máshogy szeret engem..
Viszont van egy "pasim" akivel már nemis tudom hogy hogy vagyunk.. DE őt is szeretem ő viszont helyes..de mégis vele nemtudom úgy elengedni magam mint a másikkal..Vele minden olyan könnyű mindent elmerek neki mondani..Sokmindent átéltünk együtt..Kézen fogva jártunk az utcán még nemjártam a pasimmal.NEm smároltam még vele de úgyéreztem egyszer kétszer mintha leakarna smárolni.
Van egy barna folt az első fogán ez ne gátoljon engem?? Segítség ♥♥x♥♥ 14éves vagyok
Döntsd el h melyik tudná azt megadni amire szükséged van!
gondolj bele h ha a mostani pasidat kidobnád akor a másikban is megtalálnád-e azokat a tulajdonságokat amiért szereted!
mert ha nincs meg az újban akor felesleges az újat választani!
a mostanival tartsatok egy kis szünetet ( NEM SZAKÍTÁS!!) vagy csináljatok új dolgokat -- csak h át tudd gondolni az érzéseidet!
és döntsd el h melyik szeret jobban, melyiknek érsz többet és h ki törődne veled jobban!
16/L
előző válaszoló vagyok
hát ha igazán szereted akor ez nem lehet akadály..
őszintén megvallva. engem zavarna.. bár.. annyira nem..
talán egy idő után meg fogod szokni :D legalábbis remélem :)
ha úgy gondolod, hogy az új jobban szeretne és a régi kapcsolatod már fáradt akor mindenképpen válts! de beszéld át a pasiddal.. jó tisztázni az érzésekete. lehet h csak fel kell rázni egy kicsit, lehet h csak elkényelmesedett
vagy soha nem érezted h nagyon szeretett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!