Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam :S (mind 2 őt szeretem)?
azért kérdem hátha kívül álló jobban látja mint én
24/n leszek nemsokára
1: vele nagyon jó együtt tölteni az időt.foglalkozik velem. látom h szeret nagyon aranyos kedves olyan édes szeretni való.. sokat ölelkezünk mert jóba vagyunk elégé lehet érezni h odavan értem és bármit megtenne volt már h kisírta magát nekem. (szex-ről még szó se volt, csókról se)
18 éves (diák)
2 vele is minden jó de keveset foglalkozik velem mindig csak szexelni akar ő most egyébként a barátom
5 hónapja vagyok vele .elég jó vele a szex. de úgy mint férj nem tudnám elképzelni bár szeretem de tanácstalan vagyok
25/f dolgozik
Egyik fiút se válaszd!
A barátod valószínűleg csak kihasznál amíg elvan veled addig ok utána meg lelép egy másik lánnyal...vagy el akar venni feleségül te kikosarazod és áll majd a bál.
A 18 éves diák pedig plátóian rajong érted, de hosszútávon nem fog működni, még most nagyon romantikus és rajongásig imád téged, de kitudja mi lenne 1 év múlva.
Keress egy harmadikat aki megbecsül mind testileg(szex) mind lelkileg( odafigyelés) és nem csak az egyikre koncentrál.
28/F
hát ezen még gondolkodom... .
de nem éri meg 1 esélyt adni a fiatalabb fiúnak ?
örülök a kérdésnek!
én most jöttem össze egy 20 éves fiúval,én 25 éves csaj vagyok...
nagyon gyengéd és kedves,pont ilyenre vágytam,de nekem is vannak fenntartásaim a jövővel kapcsolatban...
most ott tartok,hogy nem tervezek előre,csak élvezem amíg együtt vagyunk:)
Szóval sztem adj esélyt a 18 évesnek,fiatal vagy még,10 év múlva is ráérsz/ráérünk férjet,apát találni magunknak!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!