Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam :S (mind 2 őt szeretem)?
azért kérdem hátha kívül álló jobban látja mint én
24/n leszek nemsokára
1: vele nagyon jó együtt tölteni az időt.foglalkozik velem. látom h szeret nagyon aranyos kedves olyan édes szeretni való.. sokat ölelkezünk mert jóba vagyunk elégé lehet érezni h odavan értem és bármit megtenne volt már h kisírta magát nekem. (szex-ről még szó se volt, csókról se)
18 éves (diák)
2 vele is minden jó de keveset foglalkozik velem mindig csak szexelni akar ő most egyébként a barátom
5 hónapja vagyok vele .elég jó vele a szex. de úgy mint férj nem tudnám elképzelni bár szeretem de tanácstalan vagyok
25/f dolgozik
Figyelj! Ne hülyítsd eggyiket se. Mi az hogy mindkettőt szereted?!
Ribanc vagy, lásd be!
Ha én lennék v.melyik srác helyében széjjel ütnélek. Remélem rájön mindkettő, hogy mekkora kis k*rva vagy, hogy több irányba is sállik a p*nád!
Nyilván, amikor a harmadik "idegent" választod, akkor már nem lenne idegen... :D
Azért nem jó, ha két pasit szeretsz különbözőképpen, mert nem tudsz egyszerre kétfelé elköteleződni. Az elköteleződés azt jelenti, hogy egy emberhez ragaszkodsz, őt mint személyt fogadod el és nem csak a lényének egy kis darabját. Cserébe te is egész magadat adod, nem csak egy részed. Ha ez nem így van, mint ahogy most nálad sem, akkor a kapcsolataidban csak kielégítitek egymás igényeit, de nem vagytok benne igazán. Az 1-es számúnak ápolod a lelkét, ő anyát lát benned, te ragaszkodó gyereket benne, a 2-es számúval szexeltek, neki te vagy a szuka, neked ő a kan (csúnya megfogalmazásban). De mindhármótok számára a kapcsolat csak önmagáról és nem a társ SZEMÉLYÉRŐL szól. Ezért kéne őket elhagynod és keresned egy olyat, akinek az EGÉSZ személyét el tudod fogadni, és akivel a szex is jó, meg a lelki kapcsolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!