Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam?
Van 3 fiú az osztályomban, akikre azt mondom hogy nemrosszak. Nagy vonalakban jellemezném őket.Az első fiú, mindent együtt csinálunk, amit suliban csak lehet. Mindig odajön hozzám szünetben :D. Barna szeme van, de nem a legjóképűbb pasi. :(
Második fiú, órán néha mellém ül, és akkor együtt szoktunk hülyülni. Barna szeme van, ő olyan átlagos. :P
Harmadik fiú, szerintem ő a leghelyesebb, magas, barna hajú kék szemű. :$
15L
Amelyik a leggazdagabb. De tényleg.
Vagy azt, amelyik hajlandó ilyen hozzáállással veled lenni.
analvadasz195
jah, azok a csajok akik meg nem nézik a külsőt, azoknak meg mi nézzük a külsejüket és nem tetszik :P:DD
nem akarok rád kígyót-békát kiabálni, de ha én a páromat annak idején külső alapján választottam volna ki, a saját szüleim vagdostak volna köveket a fejemhez. micsoda viselkedés ez? azt válaszd, akihez vonzódsz, ne az érdekeljen már, hogy a többiek mit szólnak, hogy egy 10-es jóképűségi skálán hányas a barátod...
a :( fejnél fogtam meg a saját fejem a nem legjóképűbb dolog után... jézusom... gratulálok.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!