Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vállaljak gyereket párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállaljak gyereket párom kedvéért?

Figyelt kérdés
Még 17 éves szeptemberben 18 leszek, a gond a következő hogy 3éve párkapcsolatom van egy 25 éves fiúval aki már a vőlegényem féléve! A kis baj hogy gyereket szeretne és félek hogy el hagy ha nem szűlök! Én is szeretnék de nem most terveim vannak! De ha elveszítem abba belehalok.
2010. márc. 5. 17:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Még te is gyerek vagy
2010. márc. 5. 18:44
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát persze én se most szeretnék gyereket!

De akkor adjatok egy két tanácsot hogy mit mondhatnék neki ha előhozza a témát

2010. márc. 5. 18:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Annyit mondj neki, hogy te még nem állsz rá készen, várjon ameddig tanulsz/dolgozol nem tudom mik a terveid, helyettesítsd be. Biztosan meg fogja érteni, ha nem akkor hagyd a francba.
2010. márc. 5. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:
ahogy két pont, úgy 2 ember között is legrövidebb út az egyenes. mondd el neki, amit itt nekünk leírtál. kertelés nélkül, kedvesen, de határozottan és ŐSZINTÉN!
2010. márc. 5. 19:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, 25 évesen még nem öreg. ha 40 lenne, akkor azt mondom tényleg szeretne már gyermeket, hogy lássa is felnőni, de 25 évesen 5-10 éve simán belefér, hogy megvárjon téged, amíg felnősz.

Az iskolákat jobb befejezni, nem passzolhatod folyton nagymamára a gyereket, ha tanulnod kell. meg kell tudni, hogy a szüleid és az ő szülei mit szólnának hozzá. Ha anyukád azt mondja, hogy ok, ő vállalja úgy is, ha lelép a pasi, és te meg tanulsz, és ő vigyáz a gyerekre, és el is tudjátok magatokat tartani, akkor végül is lehet, ha nagyon akarod.

Később sincs garancia arra, hogy nem maradsz egyedül egy két gyerekkel, de legalább tanult lennél, és könnyebben saját lábra állhatsz, mástól függetlenül.

Fontos hogy ne legyél kiszolgáltatva a pasinak. Kedves ha el akar tartani, de ha úgy alakul, akkor ne a fizetése miatt kelljen vele maradnod.

2010. márc. 5. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Várjatok addig, míg megerősödik a kapcsolatotok annyira, hogy egész életre el tudjátok kötelezni magatokat egymás mellett, azaz házasság lesz a dologból. (Ezzel nem azt mondom, hogy holnap házasodjatok, mert a párod gyereket akar.)
2010. márc. 6. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!