Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a barátnőm nélkül elmennék a haverokkal nyaralni?
Másfél éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Mindig is féltékeny volt de nem olyan mértékben, hogy gondot okozzon. Nyáron sok mindent tervezünk együtt, megyünk együtt nyaralni, programok stb.
Én mondtam hogy elmennék pár napra a haverjaimmal is de teljesen kiborult, hogy őt miért nem viszem magammal. Néha elmegyek velük iszogatni csakúgy. Nem értem hol van ebben a probléma, hogy kell kis kanbuli, legalább nyáron több időt együtt mivel ritkán látom őket. Ő meg csak azt mondja, hogy őt soha nem viszem el szórakozni, meg bulizni. De minden mást vele csinálok a szabadidőm nagyrészét ő teszi ki és ezt a kicsit is sajnálja a barátaimtól. 21 évesek vagyunk. Eddig kiálltam magam mellett de kezdek kételkedni mivel elfajult a dolog. Szükségem van külső véleményekre, hogy velem van e a baj?
U.I:: Nem csajozni mennék ki csak inni a haverokkal meg szórakozni.
Te ezek szerint olyan típus vagy, akinek igénye van a kapcsolaton belül az egyedül létre.
Ezzel semmi gond,én is ilyen vagyok. Semmiképp se engedj ebből! Meg kell magyaráznod ezt a barátnődnek, hogy egy kapcsolat nem attól lesz jó vagy rossz, hogy mennyi időt vagytok együtt (mármint számít az együtt töltött idő, de ha sok, akkor megunhatod a másikat, ha kevés, akkor pedig az sem vezet jóra).
Én pl. sosem értettem azokat, akik mindent együtt csinálnak, sülve-föve együtt vannak stb.
Valószínűleg neki is vannak barátnői. Javasold, hogy ő is menjen el velük csajos programra stb.
Lényeg az aranyközépút! :)
22/F
Ha soha sehova nem vinnéd magaddal, ha soha nem mennétek bulizni / ritkán és mindig nélküle mennél, akkor jogos a kiakadása. Ha nem azt a pénzt költöd a saját nyaralásodra, amit arra terveztetek költeni, hogy együtt elmenjetek (úgy értem h mondjuk mindketten fizetitek a saját részeteket, de így neked erre már nem marad és nem mentek..), akkor igazából.. bele kéne hogy férjen. Évente 1 ilyen több napos meg havonta 1-2 este, h amúgy sokat vagytok együtt. Ez egyáltalán nem kéne hogy probléma legyen. Ha már ennél több, az megegyezés kérdése, de ennyit el kéne fogadnia, ha amúgy megbízik benned.
Egy teljesen pasis társaságban senki nem érezné jól magát, ha ott van. Ha persze ezek az ő barátai is ugyanannyira mint a te barátaid, akkor vidd, de ha elsősorban te is mered őket és ő csak néha veled együtt találkozik velük, akkor szerintem meg kéne értenie.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!