Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért képesek bárhonnan nézni egy tv-ben futó filmet és 20 perc után elmennek aludni? Miközben nézhetnék egy másikat az elejétől. A férfiakat akarják az őrületbe kergetni?
10 éve nincs tévém, előtte is csak azért volt, mert még otthon laktam a szüleimmel...
37/N
Ha èrdekel a film nem èrdekel hogy a közepètől nèzem-e. De benyomnak egy reklàmot ès 2 percen belül elalszom a tv előtt. A fèrjemet kiakasztom. :-)
Viszont èn is mindig elkapcsoltatom vele ha öldöklős vagy fantasztikus filmre kapcsol, azok nekem rèm unalmasak. Na jó.. ma nem kapcsoltattam el a Gyűrűk uràról amit nèzett.
A vilàgèrt se akarom az őrületbe kergetni, így vagyunk kódolva szerintem ;-)
"így vagyunk kódolva szerintem ;-)"
Igazán? Minden nő? :D
Én automatikusan törölném az olyan kérdéseket, amelyek úgy kezdődnek, hogy "A nők (férfiak) miért..."
Jesszus!!! Ti feministàk!!!!!!!!
Az "így vagyunk kódolva" szófordulatot magamra ès a kèrdező partnerère èrtettem.
Örülök egyèbkènt hogy 33 èves 3 gyermekes anya lètemre valaki "noname" módon megbèlyegez egy csajszimajszika jelzővel... pfff... èrtelmi szint...zero... :-/
Mindegy. Most örülök hogy nem öregedtem mèg ki ès csillivilli csajszimajszikàcska vagyok ennek a kis cukker lànykànak... köszcsi puszcsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!