Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik párok elmennek kirándulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik párok elmennek kirándulni a hegyekbe, erdőbe azok mindig dugnak?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 15. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Az egész Rám-szakadékban orgiákat rendeznek meg a Kékestetőn anál vonatot. Hü..e. Azt érzem még nem volt komoly kapcsolatod...
2015. ápr. 15. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nemhogy kapcsolatod nem volt, de meg kirandulni sem kirandultal:D

akik dugni akarnak egy erdoben, azok nem mennek messzire, mert ahhoz erdemes szoknyat venni... nem pedig kirandulos cuccot

2015. ápr. 15. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Én elég gyakran kirándulok, ha van pasim, velük is, de soha nem szeretkeztem még szabadban, hegyen, erdőben, stb. Mivel kirándulni az ember általában fényes nappal megy, kíváncsi lennék, hogy hogyan képzeled el a szitut. A párok elmennek Szilvásváradra mondjuk, és 50-ből 49 egymásnak esik a mezőn, vagy a patak partján? Vagy egy kietlen hegyi túraösvényen, ahol csak ők vannak, meg a mocsok, a kövek, az ilyen-olyan tüskés növények, a csalán, meg a bogarak? Tök ideális helyzet mindkettő... Remélem te nem akarsz kapcsolatot létesíteni egyelőre, vagy ha igen, kirándulni ne menjetek, mert csalódni fogsz.
2015. ápr. 15. 18:31
 4/7 A kérdező kommentje:
lehet állva is kúrni
2015. ápr. 15. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet, de attól még nem lesz tisztább a környezet, és a körülöttünk levő kirándulók sem választanak más úticélt. Illetve a kirándulós cucc általában nem kisszoknya bugyi nélkül, így nem túl egyszerű kivitelezni a dolgot se állva, se fekve, se sehogy. De persze, biztos volt már rá példa, hogy valaki azért ment el kirándulni, hogy szexelhessen. Én kirándulni azért megyek, hogy új helyeket lássak, új kultúrákat ismerjek meg, nem pedig azért, hogy szar körülmények között egy fának támasztva megdugjanak, csak hogy elmondhassam, hogy ez a fa is megvolt...
2015. ápr. 15. 20:14
 6/7 A kérdező kommentje:

" új kultúrákat ismerjek meg"

Erdőben milyen új kultúrákat tudsz megismerni?

2015. ápr. 15. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Kirándulni nem csak erdőben lehet. Összességében írtam, hogy kirándulni nem azért megyek, hogy végigszexelhessem a helyeket, ahol járok. Legyen az erdő, mező, vízpart, templom, múzeum, kastély, stb...
2015. ápr. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!