Ha én a haverokkal elmennék kongresszusozni Tel-Avivba, akkor mindent fizet majd Izrael nekünk, mint ahogy nálunk mindent fizettek nekik?
"Olvastam a neten.5 csillagos szálloda,különleges biztonsági intézkedések stb,stb.Mindez nem ingyen van és az adófizető dolgozó emberek fizetik ki."
Ezeket nem az állam fizette!!! Az állam csak a biztonsági cégeket fizette, akik a védelmet látták el! De persze jobb egyet zsidózni mint gondolkodni!
A másik meg,hogy miért hazudoznak nyugaton,mikor itthon elismerték a kormány anitiszemitizmus elleni erőfeszítéseit?
Lehet 0%-ozni és lepontozni, de megnézném a kicsi arcotokat amikor mondjuk elmentek Sharm el Sheikh-be nyaralni és a reptéren a sok dzsihádista rád akarja gyújtani a repülőt :D
Szerintem az az ország szégyene lett volna, ha egy ide látogató akármilyen küldöttséget atrocitás ért volna.
"Olvastam az interneten"
HAHAHAHAHAHA, és mint ugye tudjuk, az interneten minden igaz.
Ingyen szálloda, az, meg a f.szom. Na takarodj barikádkurucozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!