Elítéled, ahogy Izrael mészárolja a palesztinokat?
Mennyi palesztin áldozat van már? Mióta is tart a mészárlás?
Légyszi írd le, melyik párthoz tartozol(ha tartozol), és indokold a válaszod.
igen elítélem, de azt is elítélem, hogy a palesztinok rakétákkal lövik az izraeli civil településeket. az éremnek két oldala van.
de a palesztinoknak van igazuk.
pártfüggetlen.
elítélem igen. jobbikos vagyok.
izrael palesztínából lett, így joggal vannak feltüzelve. persze elítélem amikor civileket támadnak, de belegondolva a helyzetükbe, megértem őket.
ha én is így el lennék nyomva, az én hazámat rabolták volna el és akarnának kiirtani, akkor én sem válogatnék az áldozatok között. csak a düh és a kilátástalanság vezetne.
a civil izraeliek nagy része tudtommal támogatja, hogy szorítsák el a palesztínokat még inkább.
kicsit erről a majmok bolygója jutott eszembe, ahol a majmok az embereket irtják folyamatosan, lenézik őket, stb...
Elítélem, és abszolút jogtalannak érzem az izraeli követeléseket Palesztinával szemben. Palesztina már egy nagyon megtört és gyenge "ország", valamilyen szinten az öngyilkos merénylőket is megértem, iszonyú nagy gyűlölet lehet bennük.
11-én voltam szavazni, de inkább pártfüggetlennek mondanám magam
aham.
szóval ha téged kirabolnak, megvernek, megölik a szüleidet, testvéredet, megölik a barátnődet, felégetik a házadat, utána lenne kedved azt mondani, hogy "háhá, jólvan, vicces fiúk, egye fene, béküljünk ki"?
"szóval ha téged kirabolnak, megvernek, megölik a szüleidet, testvéredet, megölik a barátnődet, felégetik a házadat, utána lenne kedved azt mondani, hogy "háhá, jólvan, vicces fiúk, egye fene, béküljünk ki"?"
A bosszú semmit nem tesz meg nem történtté.
"A bosszú semmit nem tesz meg nem történtté."
próbáld ki egyszer, szerintem te se lennél különb mint ők.
így távolról könnyű dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!