Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha barátom mostanság lemondja sokszor a találkozást haverok miatt, olyanok szoktak lenni hogy 3 napig nem találkozunk, mert a haverokkal van, sok ismerősöm mondja hogy hagyjam ott, mert nem szeret. Szerintetek is ez biztos?
Inkább az ismerőseidre hallgatnál, minthogy arra, hogy te mit érzel, vagy hogy milyen a kapcsolatotok? Az ismerőseid ennyire jól tudják, hogy milyen a kapcsolatotok?
Neked kellene tudnod, hogy milyen a viszonyod a pasiddal, nem nekünk!!
És azt, hogy hanyagolva érzed magad, ezt is a pasiddal kellene közölnöd!
Egyébként mindenkinek jár a szabadság!
De ha tudni akarod, hogy mi a gond, akkor beszélgess a pasiddal!
Kérlek, nőlj már fel!
Én a pasimat heti 1-szer látom, vagy kéthetente 1-szer pár órára, mert távkapcsiban élünk, és mégse hisztizek emiatt.
Örülj annak, hogy együtt vagytok, hogy szeret és tisztel téged, és hogy hűséges hozzád!!! A pasik több szabadságot igényelnek, mint mi nők.
És, mi van, ha 3 napot a haverjaival tölt? Az időbeosztást se nagyon szeretik a pasik, hogy megmondod, hogy akkor pl. csak kedden és csütörtökön talizhat a haverjaival.
Legyél már egy kicsit rugalmasabb és fogadd el, hogy a haverjaival is szeretne több időt lenni.
Te is foglald le magad, menj a barátnőiddel moziba, vásárolni, sétálni. Élj a hobbijaidnak! :)
A második vagyok.
Én egyetemre járok, jó, ha heti 2x látom a barátomat, annyit kell tanulni, és ennek is nagyon örülünk. Inkább örülj annak, ha 3 naponta láthatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!