Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja a barátomnak? Már nem kellek neki vagy elhanyagol vagy nemtudom?
a barátod valószínűleg azért csinálja ezt, hogy ilyen kérdéseket tegyél fel Magadnak, és elbizonytalanítson. A legegyszerűbb módja ez annak, hogy jól kihasználjuk a másikat és belénk szeressen. Először előadja a hős szerelmest, aztán hirtelen a semmitől elhidegül, Te meg kb megbolondulsz, hogy miért csinálja ezt.
Én a helyedben szakítanék vele sürgősen
Én is csatakozok az előző hozzászólóhoz. Állj a sarkadra, nézz magadba... nem ő az egyetlen férfi a világon, keress olyat magad mellé aki nem színészkedik a kapcsolatotokban.
Hidd el rengeteg ilyen fiú van, csupán rá kell hogy találj. A mostani barátod meg játsszon azzal ami vele egy idős :)
26/F
A második hozzászóló vagyok... Az a helyzet, hogy velem is viselkedtek így, csak ott fordítva történt - a bnőm tette hasonlóan. Rájöttem, hogy semmi keresni valója nincs az életemben egy ilyen embernek.
Amit meg most írtál... hmm. én azért is bebizonyítanám neki, hogy van aki odavan érted :)
Egyébként ezzel, hogy ennyire féltékeny, birtokolni akar, és az nagyon nem jó.
Lehet, hogy ő nem képes ennél jobban szertni. Ismerek egy embert, aki nagyon szerelmes egy nőbe, de attól még rossz ember, és nagyon rosszul bánt azzal a nővel, amíg együtt voltak (15 évig). Mert ő hiába szeretti teljes szivéből, ha egyszer rossz ember, akkor őtőle csak ez telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!