Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm dolgozik és a baráti társaságához tartozó fiú haverja viszi el dolgozni, mert így nem kell buszoznia és korán kelnie. Mit gondoltok erről?
En nem ertem leirom a sajat peldam es lepontoztok?
Attol fuggetlenul irtam ezt le,hogy a kerdezonel is fennall e ez a dolog. En tudtam,hogy a srac nyomul a nomre anno, de valamiert megbiztam benne vesztemre, de kesobb rajottem,hogy akit eltudnak szedni az nem hozzam valo es elobb-utobb ugy is menne
A probléma inkább az, hogy vannak régebbi fiú haverjai, akikkel mostanában elmegy iszogatni, amikor nem vagyok ott vele. Mindig mondom neki, hogy ne igyon, csak keveset. Ennek ellenére egy ilyen buli után másnap ráírtam, elkezdtünk beszélgetni, majd közölte, hogy neki most nincs ereje semmihez, fetrengnie kell. Vagyis másnapos volt. Pedig mindig mondja, hogy nem iszik sokat soha. Egyszerűen nem akarom, hogy ezek a csávók befolyásolják és belevigyék az ivászatba.
Hozzáteszem, jó pár hónapig nem is ment velük sehova, kettesben voltunk sokat.
Hozzáteszem, ezek a csávók tuti, hogy nem akarnak neki jót, mert amikor összejöttünk, állandóan megjegyzéseket tettek arra, hogy miért van mindig csak velem és miért nem megy el velük ide oda.
akkor itt bizony nagyobb a probléma mint gondolnád...:)
hasonló cipőben jártam , ugyanez a szitu
idézem:
-a barátaimra is szeretnék időt szánni
-csak barátok vagyunk
-elmegyünk egy kicsit kocsikázni (amikor csak lehet)
-nem tehetek róla,hogy beleszerettem (és csallak)
ja a bulizás pedig külön sztori, ha leissza magát annak bizony nyomós oka van, találkoztam hasonló lánnyal,aki úgy beszélt a kanjáról részegen mint a kutyájáról, neki is az volt a kínja,hogy nem szereti aztán kb mindenkire rámozdult aki élt és mozgott.
Nincs mit tenni!
Azt viszont jó ha meggondolod, hogy a kapcsolat, vagy a fejed rendben van-e, ha féltékenykedsz?
Vagy okkal vagy féltékeny, és mindegy mit teszel, bárkivel meg fog csalni! Magadban nem bízol, hogy elég jó vagy-e neki? Megteszel érte mindent hogy boldog kiegyensúlyozott, kielégült legyen?
A kisördög nem alszik, de ez egy kérdést sem érdemel meg!
De talán azért mégis, hogy mindenki magába szállhat belőle!
utolsónak teljesen igaza van , hozzáteszem azzal az exemmel nem minden volt a kapcsolatunkban rendben, végén már pokolba kívántam és egymást ráztuk csak le ott ahol lehetett, valszeg,ezért kefélt félre, jó én is félrementem,de mégsem olyan szinten mint ő
de ez már a múlt és csak szeretném,hogy mások tanuljanak a hibámból, ami nem működik azt nem szabad erőltetni és még nem sok minden veszne rajta azt mielőbb meg kell szüntetni.
azért már megcsalásról beszélni pár ártatlan csók után egy ismeretlennel egy clubban eléggé prűdség főleg úgy,hogy felajánlotta magát én pedig visszautasítottam,
ahhoz képest ,hogy az exem meg félrekúrt rendesen szerintem meg egyszerűen semmi.
de legyen egy jó napod,ha most ettől többnek érzed magad,hogy ismeretlenül is elítéltél :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!