Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetemben senki sincs, akivel összejöhetnék. Interneten működhet a dolog ilyen fiatalon is?
előző:köszi
akkor kép nem kell? XD
baráti társaságban esetleg? vagy velük elmenni valahova.
hameg tényleg annyira magányos vagy, akkor hozhatsz egy kis áldozatot is. például azzal, hogy elmész bulizni mégha annyira nem is szeretsz. pár év múlva úgyis ez lesz.
haverokkal csak a suliban beszélek, mert közös program nemigen akad és nem is akadhatna
a buli meg nem nekem való hely...tudom, hogy jó lenne, de... :/
én arra gondoltam, majd fősulin, ha addig nem őrülök meg a magánytól :/
én nem vagyok a téma szakértője de azt tudom most egy idézet következik:Az élet nem könnyű...minden férfinak szembe kell néznie a kihívásokkal!
"Ne a problémára gondolj....koncenrálj arra,amit tenned kell!Arra koncentrálj amit csinálsz.
Előszőr a munkád végzed el amitől félsz.Aztán a félelelem eltűnik.Nem pedig fordítva!"Szóval ne halogasd a dolgot ha azt akarod akkor tegyél érte ha meg nem akkor ne foglalkozz ezzel és érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!