Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetnék vele? (Hosszú)
Nagyon összetett a helyzetünk. Van egy srác akit hívjunk Z.nek és a legjobb barátnőm ő pedig legyen L.
Z lett L osztálytársa már 3 éve amikor gimibe mentünk. Én teljesen más suliba mentem , szóval nem jártam velük egy osztályba. Nagyon jóba lettek , de én nem is igazán ismertem Z-t és nem is volt annyira szimpatikus. Aztán mivel egyszer megbántott és L nem védett meg ezért összevesztünk elég csúnyán és majd' egy évig nem beszéltünk semmit körülbelül. Aztán most tavasszal rám írt L és megint jóba lettünk. Z-vel is megbeszéltük a dolgokat és arra jutottunk , hogy fátylat borítunk a múltra. Nyár elején elkezdték mondogatni , hogy Z testvére és L is , hogy szerintük bejövök Z-nek. nekem akkor egyáltalán még csak meg se fordult a fejemben , hogy lehetne valami ezért csak legyintett. Aztán lementünk L nyaralójába és ott voltunk 4 napot. Mindig Z-vel aludtam és már akkor azt hitték a többiek , hogy kavartunk. (kézen fogva jártunk mindenhova este , folyton ölelkeztünk és puszilgattuk egymást.) Persze csak akkor ha ittunk előtte. Ez az egész folytatódott egész nyáron. Heti 4x kb. elmentünk együtt inni és akkor mindig ugyan ez történt. Kéz a kézben járkáltunk , ölelgettük egymást és puszilgattuk egymás nyakát stb. Aztán nyár utolsó ivásán smároltunk először. Furcsa volt ,valahogy olyan mintha ez már szokott lenne. Aztán L mondta , hogy Z beszélt egyik haverjával és azt mondta neki , hogy most már nem akar tőlem semmit. Én nálam is feledésbe merült egy kicsit a téma , de utána Szeptember vége felé elmentünk egy koncertre és kihívott beszélgetni , hogy mi legyen velünk. Mintha az a 3 hét csönd nem is lett volna. Mondtam , hogy én nem tudom mit érzek . L.nek nagyon rossz lenne mert én vagyok a legjobb barátnője , de ő meg a legjobb barátja. És ha összevesznénk akkor az egész csapatunk tönkre menne. Arra jutottunk , hogy nem tudjuk. Most szombaton elmentünk megint egy koncertre itt is ittunk persze és ugyan úgy kezdődött minden mint nyáron , de aztán eljött a második alkalom amikor smároltunk , de elég sokszor. kézen fogva járkáltunk és Z egy haverja meg is kérdezte ,hogy ti most jártok akkor ? Mind a ketten nevettünk , mire Z tesója mondta , hogy ugyan úgy reagáltunk a dologra , erre Z csak annyit mondott , hogy érdekelné mit gondolok erről igazából. Aztán tegnap megint átjöttek. Megint ittunk és átmentem hozzá aludni. Egész este kb smároltunk és isteni volt. De aztán reggel felkeltünk és persze ugyan olyan volt az egész azt leszámítva , hogy ilyenkor semmi csók vagy olyasmi ami este.
Nem tudom , hogy mit akar (igazából azt se nagyon , hogy én mit) , de szeretném végre kideríteni. Következő alkalommal elhívjam beszélni vagy neki kéne kezdeményezni? Akar velem komoly kapcsolatot vagy csak játszik ? :/
én 17 ő 18
köszi előre is a válaszokat.
1.Tőle kérdezd meg,ne tőlünk,honnan a vérből tudnánk?
2.Kerüld az alkoholt.
3.Bikabikaerobika
+
Én csak azt nem értem, mitől összetett a helyzet.
Tömören: ha isztok, egymásra mozdultok, de alkohol nélkül egyikőtök sem tudja, mit akar.
Mi honnan tudhatnánk?!
+ :)
Vicces, ez kicsit hasonlít az én esetemre. :) Nálunk is hasonló volt a helyzet. Flörtölgettünk, jóban voltunk, aztán egyik este, két sör után és pár barát hajrázására csókolóztunk. Akkor este először, és nem is egyszer. :) De megbeszéltük, hogy attól még csak barátok maradunk. Aztán jött a nyár, semmi nem volt, közben barátnője is lett, de nyár végén szakítottak. Még mielőtt megtudtam, hogy jár valakivel, kezdtem ráébredni, hogy mekkora egy ökör vagyok. :) Aztán újra találkoztunk, (miután szétmentek) és egész este együtt voltunk, csókolóztunk. :)
De aztán a levegőben maradt a dolog... Nem tudtuk, hogy a másik mit akar, vagy akar-e egyáltalán. Nehézségek árán végül csak sikerült megbeszélnünk, tisztázni, hogy igen, akar. :) Két nap múlva találkoztunk. Azóta együtt vagyunk. :) És imádom.
Úgyhogy szerintem igen, összejöhetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!