Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetemben senki sincs, akivel összejöhetnék. Interneten működhet a dolog ilyen fiatalon is?
ja értem
de magányos vagyok... :/
Akárhány éves lehetsz, a saját tapasztalataim alapján interneten nem fog összejönni.
De mi az hogy nincs a környezetedbe senki akivel összejöhetnél?
Suliba nem jársz? Ott csak vannak nőcik. De ha mégse akkor menj el valahová, diszkóba, moziba, menj el futni, az önbizalmat ad.
Suli: a random leszólítgatás nem az én stílusom, az osztályban pedig minden jó csak foglalt
Diszkóba, buliba nem járok, nem szeretek
Futni pláne nem, mert tesiórán focin kívül UTÁLOK mindennemű testmozgást (de kövér nem vagyok xP)
Önbizalmat pedig van aki táplál belém - egy jó csaj, aki kedves meg minden, de Bp.-en lakik
Simán működhet. :) Megnézhetlek? Csakmert írtad, hogy nem vagy csúnya, és kíváncsi vagyok. :)
Amúgy ne aggódj, simán találhatsz bárkit, de a távkapcsolatok nem mindig működnek.
Bocs visszavonom! Azthittem csaj vagy.
Randivonal.hu love.hu Persze kemény erőfeszítések kellenek majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!