Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom építkezésen dolgozik, most nagyon szégyelljem magam?
Egy éve költöztünk Budapestre. A páromnak volt már "tisztább" munkája is, de azzal kb havi 130-140-et keresett.Most az építkezésen megvan a 200-220 ezer. Azért nem mindegy. De annyira lenézik ezt a munkát az emberek, annyi negatív visszajelzést kaptam már,hogy lassan ott tartok,hogy tényleg szégyellem azt, amit csinál. Tudom, hogy csúnya dolog, hogy ezt érzem, de nem tudok mit tenni ellene. A barátkozás is nehezen megy, mert mikor megtudja egy-egy lány, hogy mivel foglalkozik a párom, rögtön távolság tartóak lesznek és látom az arcukon, hogy mit gondolnak. Az a baj, hogy a külsőm alapján pont az ellenkezőjét gondolnák rólam, nem hiszik el, hogy nem egy menő Bmw-s a párom. De ez van. Volt már vitánk ebből, de szeretem és szerintem ez a legfontosabb.
23/l
Igen, persze, szégyellni kell azt, hogy a párod azért dolgozik, hogy megéljetek, meg neked legyen mit enni meg venni.
Aztán szerinted mennyit ér az a barátnő, aki emiatt elfordul tőled?
"Az a baj, hogy a külsőm alapján pont az ellenkezőjét gondolnák rólam, nem hiszik el, hogy nem egy menő Bmw-s a párom."
Azt a qrva. Ezt a szennyet.
Szerintem az a szegyellni valo, hogy ilyen emberek vannak, akik leneznek barkit is pl a munkaja miatt. En nem olyan teruleten mozohtam soha, hogy fizikai, piszkos munkat kelljen csinalnom, de ha azt kell, akkor nekem nem budos a munka. En sosem adnek olyan emberek velemenyere, aki mast a munkaja, vagyoni helyzete, es minden olyan egyeb miatt itel meg negativan, amirol nem tehet.
Inkabb becsuld meg a parod, hogy annyit dolgozik.
Hát kedves kérdező, jól megkapod most.
Értem amire ki akarsz lyukadni, hogy mit gondolnak az emberek a koszos fizikai munkáról.
Én az építőiparban dolgozom 9 éve és nem egyszerű a dolog, sőt egyre rosszabb lesz az emberek megítélése.
Ha már külső. Normálisan öltözködöm és ügyelek a higiéniára, ha elkezdenék beszélgetni bárkivel meg sem mondanák, hogy építőipari munkás vagyok.
Ez ismerkedésnél sem előny.
Sok lány emiatt fújt hátraarcot az ismerkedésben.
Pont az ilyen miatt, hogy mit szól majd az X, Y, hogy neki ilyen helyen dolgozik a párja.
Faluhelyen még hagyján, de dolgoztam sokat Budapesten és ott aztán látni az emberek tekintetén, hogy mit is gondolnak az emberről.
Én már csak nevetni tudok rajtuk. :)
Volt, hogy egy lány úgy nézet rám mint egy csövesre visszaköszönni sem köszönt, később mikor rendes utcai ruhában látott láttam rajta, hogy meglepődött.
És nem ő volt az első akin ezt az arckifejezést láttam.
Sajnálom, hogy ilyen hülyékkel vagy körülvéve, de nem kell velük foglalkozni.
Ha nem tudtok szerezni barátot, akkor még mindig ott vagytok egymásnak és csináljatok ti magatoknak programokat.
Egyébként nem feltétlen a párod munkája szúrhatja csak a szemüket.
Sok ám az irigy ember és most bocsánat, de a nőkben ez jobban benne van.
Szimplán a kapcsolatotokat is irigyelhetik, hogy jól megvagytok, csak ezt a melós dolgot hozzák elő mint okot a dumálásra.
Elhiszem, hogy nem könnyű egy nagyvárosban megtalálni az embernek azt a helyet ahol elfogadják és jól is érzi magát.
Légy büszke inkább arra, hogy a párod azt a munkát végzi amit sokan meg sem csinálnának, például a sok metroszexuális "jaj, koszos lett a kezem és lehipózom, mert beteg leszek" hülye helyett.
Engem is zavart egy időben ez, hogy lenézik az embert, de mára már nem érdekel.
Aki nem fogad el így azt tudom sajnálni.
Mondhatják rám, hogy fekete seggű, ki lehet nyalni fehérre. :D
Akik lenéznek téged és a párodat azokkal a munkatémát leszámítva ne is állj szóba.
27/F
na hát többek között ezért is utálom ezt az egész társadalmat,meg a képmutató emberiséget, azért írtam,hogy képmutató mert bezzeg a f..szbookon előszeretettel osztogatják meg a megható képeket, meg történeteket, hozzá próbálnak még meghatóbb kommenteket fűzni, miközben a való életben egy lelketlen, felszínes senkik. Más embereket megítélnek a foglalkozása miatt, lehet,hogy én vagyok a hülye de engem soha nem érdekelt,hogy ki mivel foglakozik, engem az ember személyisége érdekel. Semmi kivetni való nincs abban,ha valaki az építőiparban dolgozik. Koszos lesz a ruhája? Nagy ügy, munkás ruha, haza megy, leveszi, lezuhanyzik,vesz fel tisztát, ennyi. A másik dolog, meg az ilyen ribikék, meg a többi ember,aki lenézi az építőmunkásokat, abba nem gondolnak bele, hogy ha ezek az emberek nem lennének,nekik nem lenne szép csilli-villi fürdő szoba, szép házikó stb.
Kérdező te pedig döntsd el,hogy magadnak akarsz párt vagy pedig a társadalomnak.
Remélem ez FAKE....
Amúgy a te fajtád miatt ment el a kedve néhány embernek a nőktől. Illetve itélkeznek felettük.
Hát érdekes hozzáállásod van. Pár kérdés felmerült bennem. 1: Mi a jó édes túrós pék fszáért érdekel más véleménye? Főleg ilyen kis ritkahülye női példányokéról, akinek a világ legszupibb dolga egy béna BMW, ami mellesleg már csak kolompáréknál menő?
2: Miért nem véded meg a párod, hogy ha emiatt beszólnak neked? Úgy küldenék el mindenkit a halál fszára, hogy ügetnének sorban.
3: Párod nem keres rosszul. Örülj, hogy nem 100 ezerért gürizik szalagon vlmi multinál. Az jobb? Igy legalább izmos marad :D
Mellesleg az én párom szakmunkás, asztalos, de amolyan mindenes. Még csak 24 éves, de olyan ügyes, hogy pár éve ő meg a szintén mindenes szakmunkás apukája felépitettek egy zsir új házat egy romhalmazból. Na most akkor ki jár jól? Ha mi is majd épitkezünk nem kell vagyonokat fizetni festő,kőmüves, burkoló stb szakemberekre, mert értenek mindenhez. Párom is annyit keres, mint a tied. Én bazira örülök neki és büszke vagyok rá. Vett egy 5 éves autót és nemsokára lakást vesz, annyit spórolt már. 24 éves létére egy tisztességes, felelősségteljes ember, aki gondol a jövőjére és olyan szexi keze van, hogy belahalok :) Szóval szerintem szégyelld magad, de ne a párod foglalkozása miatt... ;)
Kedves 35. Válaszoló!
Te vagy az egyetlen, aki valóban átlátja a helyzetet, mivel te vagy az, aki tapasztalatból tud beszélni.A többieknek fogalmuk sincs az egészről.
Szeretem a párom, együtt vagyunk 6 éve. Ha mindaz igaz lenne rám, amit irtatok, akkor már rég nem lennénk együtt, bár nem is értem, hogy nincs annyi logikátok, hogy felfogjátok ezt. Nem érdekel a sok rosszindulatú, megkeseredett, gonosz ember véleménye. Tudjátok az életben úgyis mindent vissza fogtok kapni. Csúnya szavakat használtok egy idegen emberrel, nővel szemben. Mondhatom, ti aztán sokkal jobb emberek vagytok, mint én :-)
Ja és még annyi, hogy természetesen megvédem a férjemet, drága 31. , csúnya szájú válaszoló. Ha nem ezt tenném, akkor már rég lennének barátaim. De erre is rá lehetett volna jönni abból, amit írtam.
Köszönöm az 1-2 normális, értelmes választ, szép napot nektek.
A többiek pedig... Mit is kívánhatnék nektek? Tudom! Boldogabb életet, mert a rosszindulat, ami bennetek van nem vezet sok jóra :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!