Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyelljem magam az érzéseim miatt?
Remeg mindenem, ha csak meglátom. Folyton azon töprengek, hol futhatnánk össze, milyen ürüggyel beszélhetnénk. Látom rajta, hogy tetszem neki és ez még jobban feltüzel. Ez a kellemes oldala.
A szégyellnivaló benne, hogy mindketten házas emberek vagyunk, ennek ellenére érzem, amit érzek. Fogalmam sincs, hogy történt, csak megtörtént. Annak ellenére, hogy egyikőnk sem szabad, érezhető a vonzódás. Nagyon bánt ez az egész, mert tudom, hogy ha kezdeményezne, nem tudnék nemet mondani. Legalább is úgy érzem, hogy gyenge lennék hozzá. Itthon iszonyat lelkiismeret furdalásom van a férjem miatt, de sokszor azt hiszem, hogy ez az én akaratlan bosszúm azért, amit ő tett velem az elmúlt két évben (teljesen elfordult tőlem szexuális értelemben, sokszor lelkileg is, csak én pedáloztam, most pedig már hiába erőlködne, nekem nem megy).
Ó én is éreztem már hasonlót,viszont én nem voltam és nem is vagyok házas. Mi köt össze a férjeddel? Tudod, hogy a harmadik személy viszonozná az érzelmeid? Beszéltél már erről vele?
Szerintem először a férjednek mond el, hogy úgy érzed a házasságnak befellegzett,majd a harmadik személynek is mond el, hogy vannak iránta érzéseid. Ha nincsenek nagy anyagi megkötések és gyerek sincs, akkor még mindig jobb lenne egyedül újrakezdened az életet és esélyt adni a boldogságra, mint örökké sóvárogni valami jobb iránt....Benne van a pakliban, hogy a harmadik személlyel nem fog összejönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!