Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyelljem magam, amiért ez van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyelljem magam, amiért ez van?

Figyelt kérdés
Nagyon vonzódok egy férfihoz, de ezt nem akartam a tudomására hozni. Viszont valószínűleg észrevette rajtam (gesztusok, túl sokszor találkoztunk össze az utcán, zavarban voltam a társaságában, elpirultam, stb), mert célzott rá, hogy félreérthetően viselkedtem, vagyis ő félre is értette. Én ezért nagyon kellemetlenül érzem magam, mert amikor rámnéz, úgy érzem, hogy olyankor biztosan arra gondol, hogy na, ez a nő is odáig van értem... pedig letagadtam, hogy így lenne, de nyilván ő akkor is úgy gondolja.
2013. márc. 9. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Már miért kellene szégyellned magad?

Teljesen normális érzés a vonzódás és a szerelem is.

2013. márc. 9. 14:16
 2/6 A kérdező kommentje:
igen, de nem egy nős férfi iránt, viszont nem tehetek róla, ez van
2013. márc. 9. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tehetsz róla, akkor miért kellene szégyellned? Ha jól értem nem is tettél semmit, amivel esetleg őt vagy a feleségét megsérthetted volna.

Azt pedig tudtommal semmi sem tiltja, még erkölcsi szabály sem, hogy tetszenek a nős férfiak :D Szép is lenne a világ, ha mindenki csak a saját feleségének lenne vonzó. Elég sokáig tartana megtalálni a párunkat :D

2013. márc. 9. 14:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Tudom, de olyan megalázó, hogy ezt szóvá tette... nem is értem, miért nem siklott át fölötte.

Minden alkalommal, amikor kilépek az utcára, rettegek, hogy ha összefutunk, akkor azt fogja gondolni, hogy miatta megyek arra, biztosan szándékosan keresem az alkalmat a találkozásra... jaj, annyira rossz ez.

2013. márc. 9. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Pontosan hogyan tette szóvá?
2013. márc. 9. 14:22
 6/6 A kérdező kommentje:
elkezdett furcsán viselkedni, lemondott egy előre megbeszélt munkát, amikor pedig rákérdeztem, hogy miért, csak hímelt-hámolt, majd nagy nehezen kinyögte, hogy szerinte ez van, félreérthetően viselkedtem vele, de nem akar róla beszélni és ez azóta sem változott
2013. márc. 9. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!