Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudnék adni a párom...

Mivel tudnék adni a párom szüleinek azért, amiért olyan sokszor náluk vagyok?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok együtt a párommal, azóta szinte minden héten náluk alszom 2-3 napot, többnyire péntek délutántól vasárnapig délutánig, plusz egyszer hétköznap.

Amikor egyfolytában vagyok náluk, nyilván ott zuhanyzom és eszem, tehát valamennyivel igenis növelem a rezsit. Átlagosan keresnek, és nem hiszem, hogy anyagi problémát okoznék nekik, de mégis.. én ezt kényelmetlennek érzem kicsit.

Kedvelnek engem amúgy, mindig örömmel fogadnak, kedvesek velem és sosincs róla szó, miért vagyok ott olyan sokat. Pénzt nyilván nem fogadnának el tőlem, ismerem őket. De hogyan viszonozhatnám mindezt, hogy ne érezzem magam kellemetlenül?

Megjegyzés: nem, mielőtt bárki tanácsolná, hozzánk egyáltalán nem tudunk menni, max. 2-3 hetente egyszer.

2013. jan. 5. 20:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Vasarolj be es fozz egy ebedet vasarnaponkent
2013. jan. 5. 20:36
 2/20 anonim ***** válasza:
mondjuk csinálhatnál olyat, hogy jól bevásárolsz, és megfőzöl nekik egy héten egyszer. és akkor pénzbe is segítettél, meg fáradságba is.
2013. jan. 5. 20:37
 3/20 anonim ***** válasza:
Pl. néha viszel testápoló szereket, vagy 1-1 alkalommal bevásárolsz.
 4/20 anonim ***** válasza:
na nem csak nekem jutott ez eszembe :D
 5/20 anonim ***** válasza:
Hétvégére vigyél valami finom sütit, hétvégén meg menj úgy, hogy vásárolj be a vacsorához!
 6/20 intrepid ***** válasza:
100%
Ezt a pároddal kellene megbeszélned, ő ismeri a szüleit a legjobban, pénzt ne kínálj, nagyon megbántódhatnak tőle.
2013. jan. 5. 20:39
 7/20 anonim ***** válasza:
13%
a haalaalkodasi kenyszer borzalmas dolog
2013. jan. 5. 20:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Ne megfőzz helyettük, mert az fura!Inkább segíts be a főzésbe kérdezd meg mit csinálhatnál, így is lehettek együtt mi sokat mókáztunk a párommal így is, nem mellesleg ő is csatlakozott...szóval meg lehet ezt oldani, sok minden van, mosogatás,és a többi.
2013. jan. 5. 20:40
 9/20 anonim ***** válasza:

Házimunkába besegítés, pl egyszer-kétszer megcsinálsz kis dolgokat, akkor azt mondják hogy nem kellett volna, te meg azt mondod hogy ez a minimum.

Utána öröm és bódottá.

http://www.youtube.com/watch?v=GJeJVOkHC4U

2013. jan. 5. 20:41
 10/20 anonim ***** válasza:
vagy pl a vasárnapi ebédhez vihetsz cukrászdából pár szelet sütit, ha épp nem süttök
2013. jan. 5. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!