Lányok, fiuk vesztek karácsonyra a párotok szüleinek, családjának valamit? Ha igen, kinek és mit? A korotokat és a nemeteket is irjátok le
Karácsonykor már 4 éve leszünk együtt (27/24 évesek).
Szoktunk adni azért vmi apróságot vagy valamit, mert ez oda-vissza működik, ők is tök rendesek, kedvesek velem. Tavaly pl. falinaptárat kaptak meg egy kis saját összeállítású ajándékcsomagot: tea-kávé, aszalt gyümölcs, csoki, illatmécses stb. Szerintem idén is valami hasonló lesz a koncepció :)
24/L
tavaj amit kaptak tőlem, mind bevált
apukája: kicsi (kb 5x5 cm) szétnyitható könyvecskét, amit ha kinyitsz egyik fele fényképtartó, a másik egy régi óra (100- as bolt)
anyukája: mini porcelán teáskannácska - vízet kell a tetejébe tenni, meg parfümolajat, bele egy gyertyát és világít és illatos.
lánytesója kapott egy meleg fülvédőt (azóta is azt hordja)meg otthoni meleg zoknit (ami olyan nagyszőrű plüss)(kínai)
fiútesója kapott kézmelegítőt amit zsebbe kell tenni (műanyag kicsi focilabda amit vízben kell áztatni, utána megnyomni benne valami kis fémpöcköt és órákig fűt - 100-as bolt)és mivel ő bringát akart venni tavasszal kapott előre hozzá egy hátsólámpát (pár száz ft)
másik fiútesója (mivel épp autóvásárlásra készült) kapott egy kocsiilatosítót (először azt sem tudta mi az, utána meg jót kacagott)
pár ezerből kijött minden, és sokkal nagyobb örömet okoztak mint valami méregdrága kenceficék, meg parfümök
30N
Tavaly sütisdoboz, sütivel-anyukájának
bor-apukájának
egy felső a Caliope-ból a testvérének.
4 éve vagyunk együtt, tavaly ajándékoztam először a szülőknek...
Idén még nem tudom...
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!