A párommal kicsit több mint fél éve vagyunk együtt. A
családjának vegyek Karácsonyra ajándékot?
1/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon jó ötlet! Személyes és nem kerül egy vagyonba.
2009. dec. 9. 16:40
szerintem is jó ötlet, esetleg csinálhatsz mézeskalácsot mindenkinek névre szólóan. :)
2009. dec. 9. 16:45
A sütivel (bocsi, hogy ezt mondom) de az a baj, hogy ilyenkor tucatjára csinál mindenki,annyi van, hogy már senkinek nem kell...
Amúgy szerintem nem nagyon kell venned semmit, én annak idején nem vettem habár mostmár lassan 3 év vagyunk együtt most em fogok venni, csak a párom hugának...szerintem nem várják el Tőled...
ha szeretnél valamit készits valami hangulatos karácsonyos dolgot...de ha ragaszkodsz a sutihez a mézeskalács oké
2009. dec. 9. 16:55
5/16 A kérdező kommentje:
Ez a mézeskalács jó ötlet!Köszönöm mindenkinek:)És ha valakinek van valami jól bevált mézeskalács receptje azt örömmel venném:D
6/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet a süti.
Ha mégis az ajándék mellett döntenél akkor csak valami apróságba gondolkozz. De azt is csak a közeli családtagoknak (apukája, anyukája),a többieknek jó a süti. Ajándéknak csinálhatsz valami kreatív dolgot is, ha ügyes vagy. Ha van a barátodnak kisebb testvére, rá mindenképpen külön gondolj valami aprósággal, mert az figyelmesség és így legalább a szülőknek is jobban bejössz majd.
2009. dec. 9. 18:03
7/16 anonim válasza:
A 18:03-as vagyok. A mézeskalács szerintem necces, én 3évig próbálkoztam vele,mindig más recepttel. Aztán az összes a kukába kötött ki. (Bár az is lehet,hogy csak én vagyok béna.) A méz meg szerintem drága ahhoz hogy kidobd.
2009. dec. 9. 18:09
Egy régebbi kapcsolatomban voltam hasonló helyzetben mint Te. Én vettem egy nagy fonott kosárat, (vagy lehet hogy volt is otthon 1) és tettem bele kávét, édességeket, 1 üveg bort, a virágárusnál kaptam nagy iv celofánt, ezzel átkötöttem, és egy nagy masnit raktam rá. Nagyon olcsón sikerült beszereznem mindent ( Tesco, Auchan) igy nem került sokba a csomag. És mindenki talált benne olyat amit szeretett. Remélem tudtam segiteni.
2009. dec. 9. 18:26
9/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, mi 3 éve vagyunk együtt, de nálunk nem divat a másik családjának ajándékot venni! Nem tudom mért van így, így alakult! De a süti az egy jó ötlet, de konkrét ajándék szerintem nem szükséges! 23/L
2009. dec. 9. 21:44
Kapcsolódó kérdések: