Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom építkezésen dolgozik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom építkezésen dolgozik, most nagyon szégyelljem magam?

Figyelt kérdés

Egy éve költöztünk Budapestre. A páromnak volt már "tisztább" munkája is, de azzal kb havi 130-140-et keresett.Most az építkezésen megvan a 200-220 ezer. Azért nem mindegy. De annyira lenézik ezt a munkát az emberek, annyi negatív visszajelzést kaptam már,hogy lassan ott tartok,hogy tényleg szégyellem azt, amit csinál. Tudom, hogy csúnya dolog, hogy ezt érzem, de nem tudok mit tenni ellene. A barátkozás is nehezen megy, mert mikor megtudja egy-egy lány, hogy mivel foglalkozik a párom, rögtön távolság tartóak lesznek és látom az arcukon, hogy mit gondolnak. Az a baj, hogy a külsőm alapján pont az ellenkezőjét gondolnák rólam, nem hiszik el, hogy nem egy menő Bmw-s a párom. De ez van. Volt már vitánk ebből, de szeretem és szerintem ez a legfontosabb.

23/l

2015. máj. 28. 15:36
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Esetleg ha nem a mások véleményere adnál... Ezt a pénzt egy irodában öltönyben meg se keresné amúgy.
2015. máj. 28. 15:48
 12/42 A kérdező kommentje:
????????????? Ez most komoly? Nem tart el engem!!! Ugyanannyit keresek, mint ő, sőt néha többet. De nem is az a lényeg. Teljesen indokolatlanul írtál olyan csúnya választ kedves 7. válaszoló.
2015. máj. 28. 15:49
 13/42 A kérdező kommentje:
A külsős dolgot azért írtam,mert van egy sztereotípia az építkezésen dolgozókról, ami a párom munkatársainak a 99 %- ára rá is illik. Szinte mind elissza a fizetése nagy részét, ápolatlanok, igénytelenek, koszosak, mindez munkaidőn kívül. A feleségeik, barátnőik úgyszintén. Persze nem mindegyik, de a legtöbb. Ezzel szemben sem én, sem pedig a párom nem ilyenek vagyunk. Nem provokációnak szántam, amit írtam. Most mindenki nekem írja a csúnya dolgokat, de rajtam kívül szerintem nem sok lány fogadna el egy ilyen helyzetet. Arról nem is beszélve, hogy nem tudom hány segédmunkás ír ide, de könnyű engem elítélni úgy, hogy nektek nem ez a foglalkozásotok és a párotoknak sem. Titeket nem néznek le úgy az emberek,mint minket.
2015. máj. 28. 15:59
 14/42 anonim ***** válasza:
58%

Mi elítélendő van azon ha valaki dolgozik és viszonylag még jól is keres vele ?

A párodnak kellene szégyellnie, hogy ilyen felszínes nője van. Kíváncsi lennék a nagy barátnőidnek akiket említesz nekik milyen munkájuk van ?

2015. máj. 28. 16:05
 15/42 anonim ***** válasza:
Nagy hülyeségeket írsz,mit ne mondjak ... Párom is építkezésen dolgozik,jó a szakmájában,de soha nem nézte le senki.Amúgy is jó pénz van benne.
2015. máj. 28. 16:05
 16/42 anonim ***** válasza:
0%
ne magyarázd ki magad! Kizárt dolog, hogy 23 évesen jobban keresnél, mint a barátod, vagy annyit.. nevetséges!
2015. máj. 28. 16:07
 17/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felszínes!!!!! A párom jobban szégyelli a munkáját, mint én. Sokszor jön haza panaszkodva, hogy néhány ember még ember számba se veszi őket, mintha állatok lennének és ilyenkor én öntök belé lelket. Mielőtt megkérdeznétek,hogy mért csinálja, a pénz miatt, mint szinte minden ember.
2015. máj. 28. 16:09
 18/42 anonim ***** válasza:
50%

"de szeretem és szerintem ez a legfontosabb"

Ha tényleg ez lenne a legfontosabb, fel sem tetted volna ezt a kérdést. Pont a hozzád hasonló felszínes libák miatt van az a sok negatív vélemény a nőkről.

Nekem pont egy olyan srác tetszik, aki nagyon sok fizikai munkát végez, pedig nincs rászorulva mondhatni, de kiveszi a részét a munkából rendesen és még élvezi is amit csinál. Többször kivitt az építkezésre szétnézni és szinte csodáltam, hogy mennyi mindenhez ért, mennyi mindent megtud csinálni, milyen érzeke van mindenhez. Igazi kis ezermester. Én büszke lennék rá, ha ő lenne a barátom. Most is az, de sajna nem olyan értelemben a barátom.

A külsőd alapján gondolhatnak rólad bármit, de amint kinyitod a szádat, fény derül a nevetséges és sekélyes valóságra. Szakíts vele, mindenki jobban jár. :) 25N

2015. máj. 28. 16:13
 19/42 anonim ***** válasza:
53%

Elég bunkók a válaszadók, nem is akarják értelmezni a kérdést, amit feltett a kérdező. Őt a barátjai befolyásolják, de szereti a párját.

Kérdező, barátkozz értelmesebb emberekkel, de gyaníthatóan nekik sincs menőbb munkájuk, ha ilyenen vannak kiakadva.

2015. máj. 28. 16:13
 20/42 A kérdező kommentje:
Amúgy komolyan nem értem a sok rosszindulatú választ. Mért magyarázkodnék? A tényeket írom. Nem hazudok, minden úgy van, ahogy leírtam. Semmi okom nem lenne idegen embereknek valótlan dolgokat írni. Senkinek semmi rosszat nem írok, mégis a válaszok támadóak. Mi az oka ennek?
2015. máj. 28. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!