Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom építkezésen dolgozik, most nagyon szégyelljem magam?
Egy éve költöztünk Budapestre. A páromnak volt már "tisztább" munkája is, de azzal kb havi 130-140-et keresett.Most az építkezésen megvan a 200-220 ezer. Azért nem mindegy. De annyira lenézik ezt a munkát az emberek, annyi negatív visszajelzést kaptam már,hogy lassan ott tartok,hogy tényleg szégyellem azt, amit csinál. Tudom, hogy csúnya dolog, hogy ezt érzem, de nem tudok mit tenni ellene. A barátkozás is nehezen megy, mert mikor megtudja egy-egy lány, hogy mivel foglalkozik a párom, rögtön távolság tartóak lesznek és látom az arcukon, hogy mit gondolnak. Az a baj, hogy a külsőm alapján pont az ellenkezőjét gondolnák rólam, nem hiszik el, hogy nem egy menő Bmw-s a párom. De ez van. Volt már vitánk ebből, de szeretem és szerintem ez a legfontosabb.
23/l
mi volt abba csúnya? én nagyon is szépen írtam,látszik nem ismersz.:))
a tisztelet hiányára hívtam fel a figyelmed,szóval túl sok szavad van otthon, férjed egy csicskás aki eltűr téged.....szóval kezdek ásni,de előbb felveszem az urad :DDD azt mondod jó munkás.
a lényeg
attól meg mert te egy éve feljöttél a faluról pestre,attól nem lettetek valakik :D szóval ezért vagy felkapaszkodott.
mert semmitek nincs, csak játszod magad
hogy a szintén senkik,mit gondolna rólad.
szóval hidd el kutyába se néznek titeket.
menőnek születni kell,tiszteltre rátermettnek kell lenni :D tanulj a jobbaktól,és tanulj meg hallgatni :D
a férjed hibás abban ,akár kamu ez akár nem,tök mind,a téma valós,ha van ilyen,a férj a hibás ebben az esetben
mert nem tiszteli :D ez olyan mint a neveletlen kutya,az ember csak állat
a kutya is akkor rossz ha nem megfelelő nevelést kap.Az ember is ilyen :D csak állatot nem ütünk
hahahahaha
hahaaha ,saját magamon szakadok.:,D
Nekem ha lenne egy jól működő párkapcsolatom, akkor magasról tennék ré, hogy a szomszéd Juli néni és pár elkényeztetett picshák mit gondol.
Szerintem még örülj is neki, hogy így hangot adnak az emberek a saját butaságuknak, ez egy jó szürő lehet. Aki elfogad így titeket, az egy normális ember, aki értelmes kapcsolatot akar kialakítani, nem pedig felszínes, semmitmondó barátságot, mint azok a lányok, akik azzal foglalkoznak, hogy neked hogy-hogy nincs Bmw-s "menőcsávód"
Jó, akkor válaszolunk a kérdésre.
Gyengeelméjű vagy e?
Ki(k) szerint élsz?
Ki(k)nek akarsz megfelelni?
Mindig mások határozzák meg, hogy milyen döntéseket hozol, hogyan éled az életedet?
Véleményed szerint milyen értékrenddel rendelkezel?
Mások mondják meg, hogy mit csinálj? Nem lehetsz ennyire szerencsétlen. Ne csodálkozz, hogy felháborodnak ezen az emberek. Te nem szereted a pasid, mert aki szereti a párját, nem foglalkozik ilyesmivel. Meg se fordul a fejében hasonló agymenés, mint amit te ide kiírtál.
Lenézed a pasid, meg a "barátaid" is, de 23 éves felnőtt nő létedre, mert már nem lány vagy, 0 intelligenciával rendelkezel. Téged még építkezésre se vennének fel, mert hiszed vagy sem, ahhoz is ész kell.
Kár ezen pörögni, nincs meg az agykapacitásod ahhoz, hogy ezt felfogd. :) 25N
Kedves 18. Válaszoló!!!!!!!!!
Ha kinyitom a számat, akkor kiderül milyen vagyok? Mit tudsz te rólam? Ha én rossz ember vagyok, akkor nem tudom ki a jó. Nem tartozik a témához, de leírom, hogy egy kicsi, szegény faluból jöttünk, ahol az emberek nélkülöznek. Ez valamennyire az ő hibájuk is, mert otthon maradnak, nem próbálnak szerencsét a "nagyvilágban". Én, mint felszínes liba, mikor haza megyek, nem egy ismerősömnek segítek. Én bevásárolok, lisztet, cukrot, olajat, tésztát, húsokat és más konyhára való dolgokat és odaadom. Egyik ismerősöm, nem barátom, csak ismerősöm beteg lett, pénzre volt szüksége, rögtön 100 ezer forintot küldtem neki és ha szükség lesz rá, akkor még adok. Sorolhatnám ezt még sokáig, de így is eltértem a tárgytól. Azért írtam ezt le, mert olyan könnyen bántottok sok esetben jó embereket, csak azért, mert nem tudtok értelmezni egy kérdést.
Köszönöm az értelmes választ kedves 19.
Nincsenek barátaim itt, sajnos a munkám olyan, hogy nem tudok ismerkedni, de ha mégis "összeakadok" valakivel, akkor a párom munkájára furán reagálnak és ott vége is mindennek. Maradnak az otthoni barátok.
és tudtam,...
és valóban faluról jöttél pestre.mondtam.
te is valaki akarsz lenni,meg akarsz felelni,mert tudod mi vagy.És hova való,De már elmondtam hogy születni kell különleges embernek nem pedig,látszatra azzá lenni,főleg nem azzal
hogy szégyenled az amúgy
mint élet többet érő párodat.Ezért nem leszel soha senki,ha leszel az csak illuzió,hazugság,megjátszás,
rejtegetése,fedése a valóságnak
mint ahogy most is bújtatod a férjed,ezzel akarsz jobb lenni.de nem nem és nem,nem leszel,mert a különlegesség,a személyiségből,az összetett emberi mivoltunkból jön :D
te csak eljátszod a pesten megismert noname lényeknek hogy te bizony több vagy mint sárból szabadult.
nekik alázkodsz,a kedvükre formálod magad és a környezted,végtelenül undorító az ilyen
én magam adom,és nem formálom a társadalom kedvére,hanem oda megyek és szembe köpöm az egészet!!
te meg
hazudsz,hazudni pedig bűn
tagadod önmagad,tagadod a férjed.megveted! saját magatok köpködöd
és ezzel mutatod meg akaratodon kívül picinyem ki is vagy
te valójában....
:)))) hát így van ez.
Ne már!!!
Lemaradtam a ma délutáni kamukérdésről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!