Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúknak semmi sem jó? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak semmi sem jó? Miért reagált így erre a barátom?

Figyelt kérdés
A barátommal sétáltunk az utcán, és a szemközti oldalon elsétált egy eléggé ribancisoan kinéző hölgy, és a barátom nagyon szépen megnézte, sőt utána is fordult. És nemrég olvastam, hogy ennek a hátterében mi áll. És elmondtam a barátomnak a "tudományos okát" (egy könyvben olvastam, ki tudja igaz-e; annyi az egész, hogy a férfiaknak csőlátása van), és mondtam neki, hogy engem nem zavar, hiszen én is megnézem a férfiakat, csak nekem nem kell megfordulnom utánuk, mert nincs csőlátásom mint a férfiaknak. Erre ő elkezdte, hogy most miért ekkora gond, hogy megnézte a nőt, sajnálja, ha megbánt, és ne kezdjek féltékenykedni, nem akart megsérteni, meg ilyenek, mert ő csak megnézte, és én kellek neki. De hát én éppen azt mondtam, hogy nem baj, hogy ezt csinálja, mert tényleg nem zavar, mert tudom, hogy engem is gyönyörűnek tart, szeret, kíván, és soha nem csalna meg. Ennyire félreérthetett? Vagy mi lehet az ok? Fiúk, ti hogy reagálnátok, ha mintegy engedélyt kapnátok a nők bámulására? Ti is egyszerre elkezdenétek védekezni?
2010. febr. 25. 21:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Nem pszichológiai okot mondtam, hanem egyszerűen arról van szó, hogy a nőknek nagyobb a látószögük a könyv szerint, míg a férfiak kisebb területet látnak be, és ezért kell megfordulniuk, semmi pszichológiai ok nincs állítólag ebben. De mindegy. Nem hozom fel többet a témát akkor.

2010. febr. 25. 21:52
 12/16 anonim ***** válasza:
normális pasi nem fordul meg csajok után ha párkapcsolaban él.szerintem akkor nem gondolja komolyan az egészet.nekem nem kellene ilyen az biztos
2010. febr. 25. 22:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Normálispasi megfordul, megnézi a másik lányt, felméri.

Ha nem így tesz, akkor papucs, álszent, fél a barátnőjétől!

2010. febr. 25. 22:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy baromi béna beszélgetési téma. Én is a falra másznék tőle pedig lány vagyok. Te nem érzed viccesnek? Ha nem zavar akkor ne szólj neki, ha meg zavar akkor azt mondd.
2010. febr. 26. 07:38
 15/16 anonim ***** válasza:
megnézheti de nem amikor épp a barátnőjével van.énis meg szoktam nézni a pasikat,de nem amikor együttvagyok a barátommal.szerintem az gáz.nekem rosszul esne.bunkó dolognak tartom ennyi.ugyanezt várom el a páromtól is.
2010. febr. 26. 12:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Vagy mi egyszeruen jobban szemugyre akarjuk venni a no hatso felet es ezert fordulunk utanna. Ez a csolatasos tema meg sztem egy baromsag.
2010. febr. 26. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!