Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem elég büszke rám vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem elég büszke rám vagy miért így reagált?

Figyelt kérdés

Jó pár hónapja leszerződtetett 1 modellügynökség és ezt a barátom is tudta,és mindig képeket kért,h hozzak neki stb..már mikor eldöntöttük,h megprobáljuk együtt akkor állandoan azzal nyaggatott ,h hoztam e már neki képet?

ugy vtam vele ,h nem fogok mert hátha a pesti haverjainak akar körbemutogatni,és miért kell neki ha itt vagyok neki élőben..?

Majd jött az egyetemen 1 buli ahol megválasztották a bál legszebb csaját és ezt én nyertem meg,de a barátom nem tudott róla mert a bnőimmel mentem és azt hittem kínos lesz neki 20évesekkel bulizni mivel ő 33éves.

Másnap felhívtam és elmeséltem neki,h én nyertem meg erre az első reakciója pedig ,h "Teeee???!!komolyan??az ilyenekre miért nem hívsz el?" de amikor kimondta ezt a Teee-t ugy éreztem,h enyhén mosolyog a vonal másik végén és mintha meglepődött,megdöbbent vna... és kicsit rosszul esett,vagy én reagálom túl??

21/L

2011. okt. 10. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
ha már modellkedsz, akkor biztos szép vagy.. ne aggodj :)
2011. okt. 10. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Túlreagálod.

Don't panic.

2011. okt. 10. 16:37
 3/9 BlackSword ***** válasza:
Simán túlreagálod...
2011. okt. 10. 16:40
 4/9 A kérdező kommentje:
csak olyan fura volt és rosszul is esett mert már megcsalt 1szer az exével és soha nem próbáltam előtte kimutatni de vhogy megérezte,h nincs túl sok önbizalmam sőt mondta h lesajnálom magam..pedig ő előtte mindig magabiztosnak próbáltam tűnni... bár tény h mielőtt még nem próbálkoztam ezzel a modellkedős dologgal előtte is kérdezgette,h nincs e magamról fotom..?
2011. okt. 10. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
megcsalt, és te vele maradtal? ez hiba volt.. nagy hiba.. ha látja h mindent elnézel neki, akkor máskor is megteszi majd :S
2011. okt. 10. 20:12
 6/9 A kérdező kommentje:
tudom..de kimagyarázta magát és a korra hivatkozott és h szakítani akart,csak nekem elfelejtett engem erről értesíteni és ő így szokott "felejteni"..majd utána átbeszéltük a dolgokat,de még mindig nem az igazi..
2011. okt. 10. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
kimagyarázta magát és a korra hivatkozott?? mi van?? ne legyél már hulye.. nem lesz sose az igazi, inkabb dobd ki, és ugyis akadnak még jelentkezők, ha már modell vagy :)
2011. okt. 10. 20:40
 8/9 A kérdező kommentje:
jah hogy ennek nincs jövöje mert 13év van köztünk és ez őt zavarja és idővel ugyis elhagynám de ő annyira szeret,csak fél h belém fog szeretni és tudja,h csak kicseszik magával mert ugyis el kell mennie mert focizik és akkor még távolság is ellenünk szól... magyarul neki ez nem éri meg,mert nem mer megkockáztatni és nem meri elhinni,h vele maradnék.. most,h így leírtam ide ezt látom csak rettentően megszerettem ez a baj...
2011. okt. 10. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
ennek igy semmi értelme akkor sajnos :S
2011. okt. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!