Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagált igy a lány?
Sziasztok,
Tudom, a cim nem túl sokatmondó, de a helyzet összetettebb minthogy le tudjam irni pár szóban.
Igyekszem tömören megfogalmazni. Szóval, van egy lány, aki mellesleg osztálytársam. Ő az osztályban az elit tanuló én pedig a 20-30as szférában mozgok, ez a megye legelitebb iskolája. (nem felvágni akarok!) Szóval, 1-2 napig flörtöltünk, aztán úgy közeledett hozzám mint egy barát de soha nem használta a kapcsolatunkra ezt a szót, és én sem. Aztán elkezdett nem figyelembe venni és egy-két hét próbálkozás után énis ugyanúgy viszonyultam hozzá. Mikor elkezdett gyakrabban szóba állni velem már jött a valáció. Mikor rákérdeztem hogy miért tett igy azt mondta hogy vannak srácok akivel csak MSNen egyezik jól és ezekkel élőben nem tud beszélni. MSNen mindig "nevet" a vicceimre viszont élőben soha, a barátaim vicceire pedig mindig pozitivan reagál.
Egy hete irtam neki egy emailt hogy szerintem ennek jobb véget vetni mivel nekem nem tetszik hogy az ismerősei előtt szégyel engem, ezenkivül még azt is mondtam hogy "az ember nem szégyenli a barátait". (igen, barátként jelöltem meg a kapcsolatunkat) Ezelőtt sokan emailezgettünk de erre az emailre nem válaszolt és sosem jelezte hogy egyáltalán olvasta. (az email viszont biztosan elment és meg is kapta)
Azóta egyre gyakrabban van a közelemben, bár ez gyakran óráról órára változik. Neki még sosem volt komoly kapcsolata.
Amúgy 17F és 17L.
Szeretnék pár véleményt. Miért van az hogy ő igy reagált? Szerintetek érez valamit irántam?
Köszi előre is a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!