Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tudja, hogy mennyire félek a villámlástól, dörgéstől, mégis éjjel rosszul reagált a dologra. Így bízzak meg benne ezekután?
Itt aludt nálam a barátom, és éjjel felkeltem a hatalmas dörgésekre, mellettünk csapott le a villám, és nagyon féltem, felkeltettem a barátomat, és mondtam neki hogy nagyon félek, kb annyi volt rá a reakciója, h "ne félj" aztán átölelt és aludt tovább. Mikor legközelebb felkeltem, mert nem bírtam, annyira féltem (teljesen leizzadtam), akkor meg már úgy reagált rá kb, hogy "hajnalban kelek, megyek melózni, nem lesz semmi bajod, hagyj aludni". Akkor ez most azt jelenti, hogy nem bízhatok benne, hogy bármikor ott van Ő nekem, ha szükségem van rá? Fáradt volt, tudom, de akkoris azért kicsit tapintatosabb választ vártam tőle.:( Elég rosszul esett, hogy ennyire nem érdekli, hogy mennyire meghalok a félelemtől...
18/L
Sokan ilyenek,ismerek jó néhány olyan embert,akit ha felkeltesz álmából nagyon mérges és mogorva lesz,miközben máskor nagyon kedves és jó fej.
Lehetett volna kicsit kedvesebb,de ezt azért túlreagáltad a dolgot.Mivel ő nem fél a vihartól nem is értheti mi folyik le benned,nem érzi nagy dolognak,és csak hisztinek tekinti.
Szerintem elefántot csinálsz a bolhából....
Te hogy reagálnál, ha vmi piti dologgal felkeltenének? Az ember ha fáradt és alszik, akkor nem úgy reagál bizonyos dolgokra, mint ébren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!