Fiúk, férfiak! Szoktatok félni a villámlástól/dörgéstől?
A párom, amikor összejöttünk megemlítette, hogy ő fél. Nem tudom miért, nem vagyok ez a típusú ember, de akkor abban a pillanatban annyira jót kacagtam rajta, hogy elszégyellte magát, hogy férfi létére fél. Azóta váltig állítja, hogy ő sose mondott nekem ilyet, és ő kikéri magának, de nem fél.
Muris volt. Az éjjel nálunk dörgött villámlott. Párom felébredt, majd odabújt hozzám, átölelt, hogy ne félj itt vagyok. Pedig mindketten tudjuk, hogy ő fél. :) :)
Szerintem nem kellett volna kiröhögnöd. :)
Amúgy azért kérdem mert egy férfi ismerősöm azt mondta, hogy ő fél, és ezen meglepődtem. Nincs ezzel semmi baj, csak nem hittem volna. :)
Nyíregyháziak vagytok?:)Mert itt volt nagy vihar.
(Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszoltam)
"Muris volt. Az éjjel nálunk dörgött villámlott. Párom felébredt, majd odabújt hozzám, átölelt, hogy ne félj itt vagyok. Pedig mindketten tudjuk, hogy ő fél. :) :)"Ez tök aranyos volt:D
Régen nem féltem,sőt még kis is mentem(vidék) az esőben,villámokat nézni.Azóta viszont megtudtam pár dolgot,ráadásul villámhárító sincs a házunkon,szóval rám szokott jönni a para,igen.22/F
de most komolyan, mit kell az ilyentől félni? benn vagy a házban, semmi bajod nem eshet.
jobban félek egy póktól vagy darázstól mint a villámoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!