Valóban semmitől nem félek, a villámlást, meg a mennydörgést egyenesen élvezem...Sokszor, mint rendszeres természetjáró hatalmas viharokat éltem át a Bükkben, persze azért kerültem a magas fákat..Valamitől mégis félek: és ez a barlangban való beszorulás, ami kétszer is megtörtént velem. A második a Bükkben a Kecske lyuk barlangban történt. Egy szűk hasadékon jutottam át, mögöttem harminc tíz éves gyerek jött. Az egyik gyerek beszorult, és hiába ordítottam forduljanak vissza, a gyerekek csak jöttek, és tolták volna beljebb az elöl haladókat...Az egyik gyerek, ráadásul .. miután sötét volt meggyújtott egy újságot. Végül is sikerült a beszorult gyereket visszagyömöszölni, és így kijutottunk, élve. A gyújtogató fiú kapott egy nagy büdös frászt. Az apja számokért, és amikor elmondtam neki miért volt, majd agyon verte. Azóta nem megyek barlangba...
2011. jún. 27. 20:55
32/48 anonim válasza:
Hú én is pont ezért viszolygok a szűk barlangoktól...
2011. jún. 27. 22:43
33/48 no123 válasza:
Én szeretem a mennydörgést. Néha teljesen megkattanok, amikor vihar készülődik/van.
2011. jún. 28. 12:04
34/48 A kérdező kommentje:
Én csak napközben szeretem, este félek tőle. :D
Tudom, értelem sugárzik.
2011. jún. 28. 12:20
35/48 anonim válasza:
Férjem villámfóbiás. Egyetemista korában egy kiránduláson a völgyben nem a hatalmas fenyőkbe, hanem egy kidőlt fába csapott be a villám tőlük úgy húsz méterre minden racionális ok nélkül. Azóta retteg, szabadban nem tud megmaradni vihar alatt. Például, ha vihar van mikor jönne haza, inkább bent marad a munkahelyén amíg elmúlik. Épületben nem megy az ablak közelébe. Van egy kisbabánk, aki átalussza a viharokat, most igyekszünk arra koncentrálni, hogy ne ragadjon át rá továbbra sem apa félelme.
Ez nemtől független, élethelyzetben szerzett félelem. Én szeretem a viharokat, de mikor spanyolországban egy mező közepén egy bokor alatt töltöttem egy viharos éjszakát, hát, szerintem mindenki félt volna. Könnyű a házból nézegetve mondani, hogy nem félek én a villámtól :)
2011. jún. 29. 09:52
36/48 anonim válasza:
Én nem szoktam félni,nekem a vihar csak 1 jó kis altató ha épp fekszem le:D Általában 2 perc és már alszom is tőle:D
2011. jún. 29. 17:30
37/48 anonim válasza:
én inkább csak akkor félek hogy ha nagyon közel van már a vihar és mindig azt hiszem h belecsap a házunkba. bár nem vagyok valami hiszékeny úgyhogy nem fog becsapni xDD
2011. jún. 30. 08:56
38/48 anonim válasza:
én ki szoktam menni nézni, ha még nem esik, de távol már villámlik, és az se zavar, ha éjszaka nagyon hangosan dörög az ég. Csak a nagymamáméknál fálek kicsit, mert magasan helyezkedik el az a falu, és már több házban történt, hogy belecsapott a villám, és "felrobbant" a tévé (mármint a villámtól gyakorlatilag, hát nincs jobb szó, felrobbant). Meg hát persze sok más elektronikus berendezés tönkrement. Éppen ezért a Mama mindig kihúzza esőnél a tévét, és a konnektort a szőnyeg alá, vagy a könyvespolc mögé rakja, mert a villámnak 10 centi szabad ugarás nem kihívás. Szóval én csak néha gondolok anyagi kárra, egyébként meg nem félek.
2011. jún. 30. 11:07
39/48 anonim válasza:
egyenest a gatyámba fosok tőle :""((
2011. jún. 30. 12:28
40/48 anonim válasza:
Igen, tudom nem kell félni, de amikor kb éjjel 1-kor filmet nézel a számítógépen, kint meg dörög egy k*rva nagyot, aztán kb villan egyet a monitor, elmegy az áram, és utána még egy kib.szott nagy dörgés, akkor azért az ember úgy igazából összefossa magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!