Fiúk, férfiak! Szoktatok félni a villámlástól/dörgéstől?
Persze, vannak félénkebb és bátrabb nők és férfiak egyaránt.
Én magam szarok rá, de a hifimet féltem nagyon a villámtól.
Az én párom 20/F nem fél, csak tart a villámlástól, tisztában van vele mikor veszélyes és mikor nem. Nem megy ki az esőbe ha villámlik, de ha a házban van akkor szereti, hallgatja néha nézi is. Én is így vagyok vele, mondjuk amikor a mellettünk lévő villanypóznába csapott bele nem mertem visszaaludni vihar végéig. :D
22/N
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:09
Hát szerintem te is be lennél sza*va, hogyha a melletted lévő fába vagy netán a saját házadba csapna bele a villám. Ha meg nem akkor bocsánat.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:13
Nekem semmi bajom sincs azzal, hogyha valaki a lepkéktől fél. Kinek ez kinek az. Én mondjuk csak akkor félek tőlük mikor neki mennek a fejemnek, vagy rám szálnak.
az én párom a méhektől fél,de annyira hogy ha bejön egy a lakásba akkor menekül a szobából... nekem kell kiüldöznöm :S
ez azért gáz (jah és nincs méhcsípés allergiája tudtommal, sőőt soha nem csípte meg méh)
3 dolog van ami igazán férfivé tesz valakit:
- Egy férfi semmitől sem fél
- Egy férfinek nincs könnycsatornája sem
- Egy férfi szőrösen férfi
első vagyok
Jó tudom, hogy nem kellett volna kinevetnem. írtam is, hogy nem vagyok ilyen tipus, de valahogy annyira aranyos volt, hogy egy meglett férfi ember az ilyen típusú félelmeiről beszél, hogy jött magától. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!