Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Szoktatok...

Fiúk, férfiak! Szoktatok félni a villámlástól/dörgéstől?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 10:54
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Elnézést az offért, de 11:13, lelkemből szóltál, mintha az egészet én írtam volna! A lepkefóbia az egyik leggázabb, mert az arachnofóbiásokkal ellentétben folyton hülyének néznek. :S

On: Én még nem találkoztam sráccal/férfival, aki kimutatta vagy említette volna, hogy fél a viharoktól, de biztos van.

2011. jún. 24. 12:01
 22/48 anonim ***** válasza:

Párom fél,nagyon

bújik hozzá,izzad,be kell huzni mindent,hogy ne látszódjon,de a tegnapi dörgés csattogás hozzá

Miskolcon is nagyon nagy volt

de ettől sekevésbé se jobban frfias valaki...

(pókoktól megvédjen,nekem ennyi elég:))

N

2011. jún. 24. 12:20
 23/48 anonim ***** válasza:

Párom is fél,vagy inkább úgyfogalmaznám hogy tart tőlük.Én szeretem nézni őket,de tegnap az arcom elött villámlott fel,kis kék villnaás közvetlen az orrom előtt.Szerencésre jól vagyok,de azt hittem ott kapok hátsó falit,egy darbaig nem nézem őket.

29N

2011. jún. 24. 13:03
 24/48 anonim ***** válasza:

Inkább ijesztő mint félelmetes a hirtelen erős hang.

Én a kutyaugatást is utálom, szívroham közeli állapotba kerülök ha kerítés túloldaláról váratlanul egy kutya nekiáll üvölteni.

2011. jún. 24. 13:33
 25/48 anonim ***** válasza:
Én szeretem nézni a villámlást és az esőt. (általában az erkélyről bámulom), de egy apró pók már a szívbajt hozza rám :@
2011. jún. 24. 13:34
 26/48 anonim ***** válasza:
Bár távolról a villámlás jól néz ki. :D
2011. jún. 24. 13:35
 27/48 anonim ***** válasza:
az én férjem fél a villámlástól és az dörgéstől... meglepődtem mikor megtudtam, mert én például imádom a viharokat és soha nem féltem, ő meg férfi létére padlót fog olyankor... dehát ki ettől, ki mástól fél...
2011. jún. 24. 13:44
 28/48 anonim ***** válasza:
Én párom nem fél, de jókat ugrik, ha váratlanul dörren egy irtózatosat.
2011. jún. 24. 15:07
 29/48 anonim válasza:
Biztos, hogy akad olyank aki fél a villámoktól. Én kimondottan szeretem őket. Ha jön egy vihar és villámlik sokszor nézelődöm, szeretem nézni ahogy cikáznak a fények az égen :) De ízlések és pofonok... :)
2011. jún. 25. 15:31
 30/48 anonim válasza:
100%
Viharban én kimászok a tetőre és ordítok, hogy ide, ide!
2011. jún. 26. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!