Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom tudja, hogy mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom tudja, hogy mennyire félek a villámlástól, dörgéstől, mégis éjjel rosszul reagált a dologra. Így bízzak meg benne ezekután?

Figyelt kérdés

Itt aludt nálam a barátom, és éjjel felkeltem a hatalmas dörgésekre, mellettünk csapott le a villám, és nagyon féltem, felkeltettem a barátomat, és mondtam neki hogy nagyon félek, kb annyi volt rá a reakciója, h "ne félj" aztán átölelt és aludt tovább. Mikor legközelebb felkeltem, mert nem bírtam, annyira féltem (teljesen leizzadtam), akkor meg már úgy reagált rá kb, hogy "hajnalban kelek, megyek melózni, nem lesz semmi bajod, hagyj aludni". Akkor ez most azt jelenti, hogy nem bízhatok benne, hogy bármikor ott van Ő nekem, ha szükségem van rá? Fáradt volt, tudom, de akkoris azért kicsit tapintatosabb választ vártam tőle.:( Elég rosszul esett, hogy ennyire nem érdekli, hogy mennyire meghalok a félelemtől...

18/L

2011. júl. 15. 12:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan bízz meg benne. A villámoktól tényleg nem tudott volna megvédeni.

A legjobb, amit tehetsz, h magadba szállsz és többé nem csinálsz ilyet. Nem kellene már ennyire félni a villámoktól ilyen idősen.

Nem vagy pánikbeteg véletlenül?

23L

2011. júl. 15. 12:36
 12/29 anonim ***** válasza:
80%

Basszus mi vagy te vmi kisállat? Azok félnek a vihartól. A barátod meg is mondta a lényeget, hajnalban emgy melózni és nem ér rá ilyen hülyeségekre...

most komolyan, ha egy haverod odajönne reszketve hozzád, h fél a kacsáktól (van ilyen fóbia), nem röhögnéd ki? Amúgy ha nem csak infantilis vagy és azér félsz, akkor menj el pszichológushoz h villámlás fóbiád van. :D

Vannak akik imádják a villámlást, a dörgést, az esőt, főleg éjszaka amikor az ágyikóban fekszenek, ezért nem csoda h a barátod így reagált. Amúgy meg képzeld el h sátorozás közben ér a vihar, és majd szétszedi a sátradat, na az a parás :)

2011. júl. 15. 12:37
 13/29 anonim ***** válasza:
29%

ha már felkeltette akkor azért mégsem ez volt a jó válasz / reakció nem ? am meg én attól félek h 1x gykn lesz 1 értelmes hozzá szólás tudom alaptalan a félelmem :D

19F

2011. júl. 15. 12:49
 14/29 anonim ***** válasza:

Ilyenkor jobban jársz,ha föl sem kelted,hanem csak odabújsz hozzá és átöleled,főleg ha tudod,hogy korán kel.

Jah,és én is tiszta ideg lennék ilyen esetben,ha 2x ilyen baromság miatt felkeltenének,mert először még csak elmegy.

2011. júl. 15. 12:50
 15/29 A kérdező kommentje:
De igen, pánikbeteg vagyok, szinte mindentől rettegek. Sötétben beképzelek dolgokat, és ha vmi elváltozást látok magamon, pl egy nagyobb csomót fedezek fel a nyakamon, akkor máris bepánikolok, hogy a szívem kb százszorosára nő. Sajnos ilyen vagyok, nem lehet rajtam segíteni, a pszihológus nem ér semmit, mert tudom hogy nem kéne félnem, mert nincs mitől, mégis félek, ez van. És a barátom ezt vagy nem érti, vagy nem érdekli. De ha azzal keltettem volna fel, h a farkát simogatom, akkor biztos nem úgy reagált volna, h holnap korán kell kelnie és hogy hagyjam.
2011. júl. 15. 12:50
 16/29 anonim ***** válasza:
35%

jó de most mit bszon vele a fél tőle ?:D a pasija meg sztem ki bírta volna ha 5 percig foglalkoznia kell a nőjével nem? paré :)

19F

2011. júl. 15. 12:51
 17/29 anonim ***** válasza:
Talán le kéne ülnöd és megbeszélni a barátoddal h pánikbeteg vagy. Esténként meg vegyél be xanaxot
2011. júl. 15. 12:53
 18/29 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele párszor erről, tudja, hogy halálosan félek szinte mindentől, és általában normálisan is áll a dolgokhoz...
2011. júl. 15. 12:54
 19/29 anonim ***** válasza:
45%

ja éljen xanaxon mert a pasija nem bír ki 5 percet ? pfff [kitty te v az ?XD]

19F

20/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: ha pánikbeteg vagy akkor ne a párodat zaklasd, hanem egy pszichológust. Ugyanis neki van képzettsége ahhoz, hogy helyre rántson téged, nem a párodnak. A te hibád, ha nem fordulsz szakemberhez és a párodon vezeted le a betegségedet.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!