Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok miért reagált így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok miért reagált így?

Figyelt kérdés
A barátom két zenekarban is zenél. Az egyik együttest nagyon nem szereti, azaz zenei okok miatt nem szeret játszani velük, mégis több időt tölt velük hetente mint velem. Mikor finoman megmondtam hogy örülnék neki ha velem is annyit töltenél mint velük, megkaptam azt hogy én féltékeny vagyok a zenekarra. Ö mondja mindig hogy nem szeret velük próbálni, mégis több időt van velük. Én nem azt mondtam hogy ne játszon velük, hanem azt hogy szeretném ha rám is több időt szánna. Erre megkapom hogy féltékeny vagyok a zenekarra.
2011. okt. 10. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha nem is szereti az egyik zenekart, minek megy oda??

Már ez se világos.

Keress Te is egy elfoglaltságot, mást nem tudok javasolni.

Ha van még közös jövőtök, úgyis kiderül. De aztán lehet , fontosabb lesz neked is az elfoglaltságod és szépen kiábrándulsz ebből a kapcsiból.

2011. okt. 10. 16:30
 2/9 kíváncsicska ***** válasza:

Egy zenésszel soha nem könnyű.De ne akarj beleszólni a napirendjébe.Biztos megvan a maga jó oka hogy abban a zenekarban is zenél amit annyira nem szeret.Ne érezze azt hogy irányítani akarod.Állj mellette,próbáld elfogadni ezt az életmódot.Sajna a zenész párnak nagy toleranciával kell rendelkeznie.Mert persze kívülről nagyon szép és jó, de egy párkapcsolatot nagyon próbára tud tenni.

Egy zenész feleség

2011. okt. 10. 16:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, tudom jól. Azt a zenekart tényleg nem szereti zeneileg, de rajta áll hogy lerövidítse a próbák idejét. Én az őszinteséget szeretem, és az hogy azt vágta hozzám hogy féltékeny vagyok a zenekarra, az szerintem nagyon gyerekes dolog volt a részéről.
2011. okt. 10. 16:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Zenész feleségtől kérdezném: ha több időt töltene a zenekarral mint veled, akkor meddig lennél toleráns?
2011. okt. 10. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:
bizony, zenészekkel nem könnyű :) páromnak szintén 2 zenekara van, ez összesen heti 3-4 próbát jelent. hát nem mindig könnyű, mert meló miatt is, van hogy heti 1 délutánt töltünk csak együtt, de ő mindig megpróbál annyit velem lenni amennyit csak lehet. vagy néha lemegyek próbára is :) de szerintem teljesen normális, hogy szeretnéd, ha veled is annyi időt töltene, ha ő nem így érzi, akkor ott valami baj van...
2011. okt. 10. 17:13
 6/9 kíváncsicska ***** válasza:
10 éve ismerem és 10 éve zenél.A szezon nagyon húzós,és ha nem lenne elég erős a kapcsolatunk nem lennénk együtt.Nem kevés időt tölt a hobbijával.Sőt nálunk a próba a mi otthonunkban van ami még rátesz egy lapáttal.Szóval csak kitartás ha szereted.
2011. okt. 10. 17:24
 7/9 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk most 6 éves, de már nem nagyon bírom én ezt így. Mi nem élünk együtt, és ritkán találkozunk. Én szeretem őt, viszont úgy érzem ő már engem nem. Ha akarná, akkor megtalálná a módját hogy többet találkozzunk. Szóval toleráns vagyok, de ö ezt nem értékeli. Most elszomorodtam nagyon.
2011. okt. 10. 18:04
 8/9 kíváncsicska ***** válasza:
Igen egy kapcsolat 2 félen múlik.Mi is voltunk olyan helyzetben hogy nem igazán foglalkoztunk a másikkal.Inkább éltünk egymás mellett mint egymással.Ekkor persze a csábítás is megtalálja a feleket, de épp ez döbbentett rá minket, hogy figyelnünk kell egymásre,beszélgetni, kikapcsolódni közösen.Mert ha mindketten akarjuk akkor működik,ha csak az egyik akkor kár eröltetni.Persze egy nagy veszekedés kellett nálunk ahhoz hogy elmondjunk mindent egymásnak.Szóval nem egyszerű
2011. okt. 10. 18:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Nálunk esélytelen a dolog. Ennek vége azt hiszem.
2011. okt. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!