Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak semmi sem jó? Miért reagált így erre a barátom?
ha barátnőmmel megyek vhova, soha nem nézem meg az utcán az embereket, nem akarom hogy féltékenykedjen meg ezen összevesszünk (alaptalanul mert úgy se csalnám meg)
ezért mindig akkor nézem meg a csajokat ha egyedül mászkálok az utcán
Szerintem terhes vagy.
Jelentéktelen dolgokkal gondterhes.
Ilyenkor jobb nem mondani semmit.
Az se jó, ha azt mondod zavar téged, de látod az sem, ha azt mondod nem.
Miért baj, hogy úgymond engedélyt kapott?
Talán olyan érzése lehet ebből kifolyólag, h nem szereted eléggé. Erre abból következtet, h megengeded h másokat nézegessen.
Nem kellene pszichológust játszani tudományos könyvek alapján, meg fel sem kell hozni a témát... Én mindig megnézem a jó csajokat és megjegyzést is fűzök hozzá a páromnak :) Nem vagyok görény ez miatt, mert Ő is tudja, meg én is tudom, hogy, hogyan és mit gondolok.
Felfogás kérdése az egész, akkor lesz ebből ügy, ha azt csinálsz belőle...nem kell túl lihegni.
Ha barátnőm van nem forgolódok lányok után. Csőlátás nem tudom mennyire igaz, szerintem csak a lányok diszkrétebben tudják megnézni a pasikat, a fiúkat meg elragadja a "hév".
És hogy miért akadt ki? Szarul érezte magát, hogy ilyen nyíltan csinálta és simán kiszúrtad. Védi magát. Nyugtatni akarja a lelkiismeretét
A pasik egyszerüek. Egyszerüen csak ugy reagált, ahogy már megtanulta, hogy a csajok mindig a lelki dolgokkal jönnek, meg megsértödnek, ezért elkezdett védekezni. Ennyi :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!