Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normalis, ha szakitas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normalis, ha szakitas felmerulesenel gyulolkodik a baratnom, es ongyilkossaggal fenyegetozik?

Figyelt kérdés

Meg nem szakitottam vele, de felek megtenni. Teljesen elmebeteg. Volt, hogy ott akartam hagyni, es utanam futott es vegig rangatott az utcan, hogy mit kepzelek, hova megyek. Ugy kellett elfutni elole :/ Aztan meg beult a vasuti sinekre.

Ez fel eve volt, 2 éve vagyunk egyutt, de azota nem tudtam ott hagyni. Pedig nalam belul ott meghalt ez a kapcsolat.

Azert is nem tudom ott hagyni mert egyreszt nala lakom, belelat a penzugyeimbe, hasznalja a szamitogepemet, latja kivel beszelgetek, kivel levelezek, es minden cuccom, iratom itt van, megteheti ha akarja pl, hogy eldug fontos dolgokat (ha még nem tette meg) így azok ott maradnak ha elkoltozom. Ma konkretan tokon rugott mert elkezdte mondogatni, hogy en milyen szar alak vagyok, en meg (meghalt az edesapja) csak annyit mondtam, hogy apapotleknak kellettem? Erre tiszta erobol tokon rugott.

Nagyon nehezen fogtam magam vissza, hogy ne tegyek benne kart, bortonbe nem akarok kerulni.

Az eletem igy mar total kaosz :/

2015. ápr. 22. 01:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amikor nincs odahaza pakol össze a cuccait és rakd ki a pitsába!
2015. ápr. 22. 09:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Ekkora tunyamunya embert apàm...

27 n

2015. ápr. 22. 09:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki fenyegetőzik az nem fogja megtenni. Csak tudja hogy ezzel maga mellett tart. Te vagy a hülye ha tűröd. Amúgy kiadó szobát bárhol találsz olcsón. Pakolj és menj, mondjuk holnap, ne halasztgasd, jobb nem lesz, csak rosszabb.
2015. ápr. 22. 13:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!