Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak a rendes lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a rendes lányok hátrányban?

Figyelt kérdés
van rengeteg ismerősöm aki kedves, aranyos, szép, nem beképzelt pláza pi*a ,de a pasikkal valahogy sose jön össze nekik a dolog mert aki tetszik nekik az a fiú mindig inkább egy hülye ribanccal jön össze. Így van velem is.Sokak szerint kedves és szép lány vagyok. Tetszik egy fiú (tök aranyos és nem is beképzelt)és tudom,hogy neki is én,de mégis egy másik lányra hajt akit elég könnyű megkapni mert egy jó nagy ribanc és bárkivel,bármikor összejön. Miért van ez?
2010. febr. 20. 21:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hali!

Szerintem nincsenek a rendes lányok hátrányban, csak a saját példám tudom felhozni. Szerencsére a fentiek egész helyes pofikával áldottak meg, ennek köszönhetően elég sok ilyen úgymond "ribanc" probálkozott be nálam , persze volt amelyiknek nemtudtam nemet mondani 1 éjszakára de mégsem kellettek nekem , 1iksem. Nem lehet bennük bízni, a folytonos aggódásra pedig nincs szüksége egy embernek sem hogy jaj vajon mikor csal meg egy gazdagabbal etc. Én a mostani barátnőmmel akit mindennél jobban szeretek és tisztelek nehezen tudtam csak összejönni pedig azt mondják rá az ismerőseim hogy nem szép lány( véleményem szerint gyönyörű :) ) de őt nemtudtam megkapni! és ez volt benne a jó ! hogy küzdhettem érte , igaz azért az a 6hónap picit sok volt ez alatt 3x vallottam szerelmet neki:D De összejött és boldogok vagyunk , és bízok benne és tudom hogy nemfog félre lépni ha jön egy lazafaszagyerek a bmw-vel. Szóval fel a fejjel szerintem nagyon sok pasi mint pl én is , a biztos kapcsolatra vágyik! A kérdésre talán az lehetne a válasz hogy azért mert fiatalok vagytok , illetve nemtudom hogy mennyi idős vagy?! de szerintem egy 14-16 évben járó kamasz inkább vágyik a kalandokra mint a biztos nyugis kapcsolatra.

20/F

2010. febr. 20. 23:08
 22/24 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: attól, mert még a lány nem ribi és komoly kapcsolatot szeretne mindkét fél, nem feltétlenül nyugis a kapcsolat. Lehet ugyanolyan szenvedélyes, sőt... 23/F
2010. febr. 20. 23:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Félre értettél utána szóló :) a nyugis szó alatt arra céloztam hogy nyugodtak lehetnek a felek nemkell attól tartani hogy csak úgy lecseréli a másikra mert az "gazdagabb,szebb,okosabb,etc"
2010. febr. 20. 23:15
 24/24 anonim ***** válasza:

Nincsenek a RENDES lányok hátrányban! Ott vannak a RENDES fiúk!!!!

Csak a rendes fiúk nem kellenek a rendes lányoknak!

Kérdező! Neked minek kellenek az olyan fiúk, akik ribanc fa*sz módjára élnek? Nem gondolod, hogy ezeknek a fiúknak azért kellenek ezek a lányok, mert d*gni akarnak, mert ő ugyanolyan ringyók?

Tudod: zsák a foltját!

Erkölcsös fiúhoz erkölcsös lány illik.

Kalandozó fiúkhoz, kalandozó lány illik!

Neked olyan pasi kell, aki téged du*ásra használ?

Kérdező! Neked a ringyó faszik kellenek? akik használják a nőket?

Ha te nem tartod magadat ribinek, akkor miért nem keresel olyan fiút, aki nem "használja ki" a nőket?

2010. febr. 21. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!