Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a rendes lányok hátrányban?
Hali!
Szerintem nincsenek a rendes lányok hátrányban, csak a saját példám tudom felhozni. Szerencsére a fentiek egész helyes pofikával áldottak meg, ennek köszönhetően elég sok ilyen úgymond "ribanc" probálkozott be nálam , persze volt amelyiknek nemtudtam nemet mondani 1 éjszakára de mégsem kellettek nekem , 1iksem. Nem lehet bennük bízni, a folytonos aggódásra pedig nincs szüksége egy embernek sem hogy jaj vajon mikor csal meg egy gazdagabbal etc. Én a mostani barátnőmmel akit mindennél jobban szeretek és tisztelek nehezen tudtam csak összejönni pedig azt mondják rá az ismerőseim hogy nem szép lány( véleményem szerint gyönyörű :) ) de őt nemtudtam megkapni! és ez volt benne a jó ! hogy küzdhettem érte , igaz azért az a 6hónap picit sok volt ez alatt 3x vallottam szerelmet neki:D De összejött és boldogok vagyunk , és bízok benne és tudom hogy nemfog félre lépni ha jön egy lazafaszagyerek a bmw-vel. Szóval fel a fejjel szerintem nagyon sok pasi mint pl én is , a biztos kapcsolatra vágyik! A kérdésre talán az lehetne a válasz hogy azért mert fiatalok vagytok , illetve nemtudom hogy mennyi idős vagy?! de szerintem egy 14-16 évben járó kamasz inkább vágyik a kalandokra mint a biztos nyugis kapcsolatra.
20/F
Nincsenek a RENDES lányok hátrányban! Ott vannak a RENDES fiúk!!!!
Csak a rendes fiúk nem kellenek a rendes lányoknak!
Kérdező! Neked minek kellenek az olyan fiúk, akik ribanc fa*sz módjára élnek? Nem gondolod, hogy ezeknek a fiúknak azért kellenek ezek a lányok, mert d*gni akarnak, mert ő ugyanolyan ringyók?
Tudod: zsák a foltját!
Erkölcsös fiúhoz erkölcsös lány illik.
Kalandozó fiúkhoz, kalandozó lány illik!
Neked olyan pasi kell, aki téged du*ásra használ?
Kérdező! Neked a ringyó faszik kellenek? akik használják a nőket?
Ha te nem tartod magadat ribinek, akkor miért nem keresel olyan fiút, aki nem "használja ki" a nőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!