Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a rendes, okos, normális fiúk?
Egyszerűen nem értem, miért fogok ki mindig valami idiótát... vagy egyáltalán ki se fogok senkit. Pedig nem vagyok se csúnya se buta, tudok hülyéskedni és viccelődni, de komoly is tudok lenni ha kell. És valahogy mindig melléfogok. Azt se tudom, hova kéne eljárnom, hogy párt találjak! Bulizni szoktam járni, de ott általában csak részegek tapiznak, a színház/múzeum meg már elég elavult, pedig oda is szívesen benézek évente párszor... és a közösségi területek? Ott meg hogy? Menjek oda valakihez hogy hello akkor most beszélgessünk? De az meg nekem fura... Azon a karon ahol tanulok, meg vagy 70%-os női többség van. Úgyhogy a fiúknak minden ujjukra jut egy lány. És ki is használják. Vagy pedig már foglaltak. A többi kar meg máshol van helyileg úgyhogy ők kiesnek.
Egyszóval nem tudom mit tudnék tenni! És még mielőtt azt hinnétek, hogy magasra tettem a mércét, hát nem! Nekem csak egy őszinte rendes intelligens srác kell akivel ugyanúgy lehet nagyokat bulizni mint komolyan beszélgetni. És persze hogy vonzódjunk egymáshoz az se árt.
Van még valaki ilyen helyzetben? És ha igen, ti mit tesztek ellene, vagy egyáltalán ti is így látjátok ezt az egészet?
Mintha csak magamról olvasnék..:)
Nálam ugyan ez a helyzet,1 éve nincs senkim,sokat randizok ,dehát jobb róluk nem is beszélni...
én se tudom már hol lehetne normális fiúkkal ismerkedni,mert ez így elég elkeserítő:(
Én ugyan így vagyok csak fiú kivitelben. XD
23/f
Érdekes szitu
hasonlo helyzetben vagyok csk valahogy én a csajokkal vagyok igy :S
ha soxor pofára esik az ember egymás után, kicsit kezd gyanakodni h nem e saját magával van e a gond.
De lehet te is csak a hüyléket fogod ki :)
Nekem többnyire azt mondják h 'figyeld meg akkor találsz 1 rendes lányt ha nem is keresed'
eddig semi
de neked oriási előnyöd van
pl hogy te lány vagy és valamivel könnyebb mint 1 fiunak
annyit tudnék csak tanácsolni h ne idegeskedj ezen előbb utonn ugyis minden jora fordul és kifox 1 remek srácot :)
tömören ennyi :)
templomban.azzal nem lehet melléfogni,aki odamegy az nem azért megy oda mert unja a bulikat szal rossz ember nem lehet
én se igen járok közösségbe ahol ismerkedni lehessen.múltkor egy haverom hívott hogy olyan buli lesz néla hogy nem tudok majd betelni a kínálattal..aha. 3lány alapból a barátjával jött,2 9edikes lány meg már már magázott egy másik lány pedig leült egyszerűen a sarokba és csak lányokkal ált szóba.mondtam neki hogyha mégegyszer így bepaliz akkor a saját csaját kell majd bedobnia a közösbe.hátde izé Bp-ről utaztam le Fejér megyébe emiatt.
de amúgy tényleg ha valaki meghív valahova(magánpartira) akkor el kell fogadni a meghívást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!