Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális lányok? Olyanok akik nem kikent meg divatos rongyban járó színészkedős ribik.
hanem a természetes önmagukat adják, műveltek és érdekli őket sok minden, tudnak főzni, szeretik a gyerekeket, nem beképzelt feministák, nem káromkodnak, nem piálnak bagóznak, nem állandóan azzal foglalkoznak hogy mások mit gondolnak, de azért foglalkoznak magukkal és nem ment keresztül rajtuk sok ember?
Mert már nem bírom hogy egy normális lányt se lehet találni, mindegyik egyforma egyenribanc! Vagy szerintetek nekem túl magasak az elvárásaim? Ilyen nők csak a világháború idején voltak vagy sose léteztek?
Vannak csak ritkák
én még nemnagyon találkoztam ilyennel
Normálisnak tartom magam, műveltnek ugyan nem, de érdekel sok minden. Főzni még nem tudok csak próbálkozom, és eddig nem nagyon panaszkodtak vagy csak nem mertek.... :D
Feminizmus meg egy hatalmas baromság. Nem iszom alkoholt vagy csak koccintáskor amikor "kell", nem dohányzom, bár amikor nagyon elegem van a világból/magányból elszívok egy macskagyökér cigit. Foglalkozom magammal, próbálok csinosan öltözködni, hamarosan még csinosabb leszek az új melleimmel. Sok ember se ment végig rajtam, nem volt még barátom. Így leírtam magamról amit szóba hoztál akkor gondolom az is feltűnt, hogy őszinte vagyok. :)
Biztos van ami ezek közül nem tetszik, de még kicsit önbizalom hiányosan is állítom, hogy jobban járnának velem, mint néhány lánnyal. Remélem nem olyan vészes dolgok ezek és elfogadhatók.
20/l
Persze hogy vannak. Attól hogy divatosan öltözködik egy lány, lehet normális!
Én találkoztam nem egy olyan lánnyal, akinagyon szépen, stílusához illően divatos ruhákat hordott, és normális volt, nem ribi szerette a gyerekeket stb...Tehát mindazok a belső tulajdonságok mellett, amiket leírtál, öltözhet divatosan egy lány! Csak gondolom egy jól öltözött lányhoz nem mész oda, mert azthiszed hogy ribik, pedig nem mindegyik az, hidd el!
19F
mondanám h itt vagyok én. de hazudnék... igaz nemvagyok egy ribi. inkább olyan elvagyok magamban hagyjatok alter kölyök vagyok. viszont eléggé önpusztítóan élek. de a barátnőm pont olyan amit leírtál. elképesztően csinos nagyon pedáns odafigyel a higéniára ruháira. okos. tényleg az és állandóan mosolyog, de nagyon sokat lehet vele nevetni meg ökörködni (persze vele csak az ésszerűség határain belül) iszik de nem gyakran és akkor is csak koktélokat és ilyen lötymötyi lájtoskis izéket. még sose láttam részegen...
na szóval igen még vannak :D L/17
"persze hogy van ilyen. A menyasszonyom jól főz, nagyon jól néz ki, csinosan öltözik, de nem ribancosan és nem is maradian, nem vakolja magát minden nap, nem iszik, nem cigizik, nem a bulin jár az agya. Inkább a túrázás, a közös sport stb. Szereti a gyerekeket, hivatásánál fogva is velük foglalkozik, és nem ment át rajta a fél város. Szóval van ilyen. Keress és te is találhatsz."
Nagyon szerencsések vagytok akkor, de sajnos annyi lánnyal beszéltem már, hogy meguntam őket, meguntam a keresést is, elegem van abból hogy éveken keresztül képtelen voltam egy normális lányt találni, pedig hidd el próbáltam, nem csak a levegőbe beszélek. Volt olyan nap amikor szerintem több mint 100 lányt szólítottam le az utcán, és több mint 100zal beszélgettem neten, és egyik se volt olyan, ami megfelelt volna, vagy ha igen akkor én nem voltam jó neki, vagy egyikünk se érzett különlegeset. És nem vagyok ronda sem, mert sok lány próbálkozott be nálam ahhoz képest hogy a lányok általában félnek vagy lusták hozzá, de egyik se ütötte meg a lécet. :(
Köszi a választ, sok szerencsét és boldogságot nektek!
"Vannak csak ritkák
én még nemnagyon találkoztam ilyennel"
Az a baj hogy én sem, és tudom hogy nem lehet tökéletes egy nő, de annyira kiábrándító, mikor egy lány utálja a gyerekeket, vagy állandóan festi magát meg mutogatós ruhákban jár, és azon élvezkedik hogy mások megnézik....
"Normálisnak tartom magam, műveltnek ugyan nem, de érdekel sok minden. Főzni még nem tudok csak próbálkozom, és eddig nem nagyon panaszkodtak vagy csak nem mertek.... :D
Feminizmus meg egy hatalmas baromság. Nem iszom alkoholt vagy csak koccintáskor amikor "kell", nem dohányzom, bár amikor nagyon elegem van a világból/magányból elszívok egy macskagyökér cigit. Foglalkozom magammal, próbálok csinosan öltözködni, hamarosan még csinosabb leszek az új melleimmel. Sok ember se ment végig rajtam, nem volt még barátom. Így leírtam magamról amit szóba hoztál akkor gondolom az is feltűnt, hogy őszinte vagyok. :)
Biztos van ami ezek közül nem tetszik, de még kicsit önbizalom hiányosan is állítom, hogy jobban járnának velem, mint néhány lánnyal. Remélem nem olyan vészes dolgok ezek és elfogadhatók.
20/l
"
Az nagyon jó hogy őszinte vagy, de sajnos én nem tudok olyan embert szeretni aki cigit vagy akármi mást szív, meg műmelleket csináltat magának. És ha egy lány arra büszke hogy csinos, akkor már tudom hogy milyen fajta és undorodok tőle, sajnos ez van, én is őszinte vagyok és ezért se szeretnek. :( Egy lány ne legyen csinos műmellű akármi és lehet hogy nincs barátod, de más dolgokat meg csináltál és ha rád néznék az utcán, egyből azt gondolnám "na ez is csak egy olyan lány...", de azért köszi hogy írtál, és sajnos barátnak se tudom az ilyeneket elfogadni :(
" Persze hogy vannak. Attól hogy divatosan öltözködik egy lány, lehet normális!
Én találkoztam nem egy olyan lánnyal, akinagyon szépen, stílusához illően divatos ruhákat hordott, és normális volt, nem ribi szerette a gyerekeket stb...Tehát mindazok a belső tulajdonságok mellett, amiket leírtál, öltözhet divatosan egy lány! Csak gondolom egy jól öltözött lányhoz nem mész oda, mert azthiszed hogy ribik, pedig nem mindegyik az, hidd el!
19F"
Hát igazad van, akinek kilóg mindene, meg rikító ízléstelen cuccokban jár arról most mit gondoljak? Beszéltem már ilyenekkel is és a belső a fontos persze de ha így viselkedik akkor ez is csak a belsőjét mutatja hogy ő attól élvezkedik hogy mutogatja magát, nekem ilyen nem kell aki a tizenévesek szintjén tart hiába lenne jó ember de undorító lenne ahogy kinéz. :(
Ja, ha ilyen lenézően állsz a másik nemhez, hogy már az is kieső, aki csinosan öltözködik, akkor sok szerencsét. Meg amúgyis milyen stílus ez. Elvárások vannak, de vajon te mit nyújtanál annak a lánynak, akit főzésre, mosásra tartanál és még csak sminkelni se sminkelheti magát (hiszen akkor már kikent ribi...)
Létezik ilyen, de manapság már büntetik a rabszolgatartást...
Sok szerencsét így a párkereséshez, hogy már előljáróban az összes nőt leribancoztad!!! Előbb talán magadba kéne nézni bunkókám...
kurv.a nagy szánalom vagy. Ebből a pár írásodból látszik, hogy hiába adnánk neked bármilyen tanácsot csak továbbra is ugyanazt fújod szemellenzősen. Jótanács, amit úgyse fogadsz meg: nagyon sürgősen tedd lejjebb a mércét. Ha így fikázod a nőket és főleg nekik mondod az ilyen bölcsességeidet, hogy mekkora ribik, akkor azon csodálkozom, hogy nem vágtak még pofán. De nem, szerintem te olyan vagy, aki nagy nehezen elhatározza fél óra után, hogy odamegy egy lányhoz, beszél vele egy mondatot, a lány elküldi és elkullogva lezavar egy szaftos kis "megint egy kis kurv.a" monológot. Adnék tanácsot, de minek, ha nem fogadod meg...
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!