Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még normális lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális lányok? Olyanok akik nem kikent meg divatos rongyban járó színészkedős ribik.

Figyelt kérdés

hanem a természetes önmagukat adják, műveltek és érdekli őket sok minden, tudnak főzni, szeretik a gyerekeket, nem beképzelt feministák, nem káromkodnak, nem piálnak bagóznak, nem állandóan azzal foglalkoznak hogy mások mit gondolnak, de azért foglalkoznak magukkal és nem ment keresztül rajtuk sok ember?

Mert már nem bírom hogy egy normális lányt se lehet találni, mindegyik egyforma egyenribanc! Vagy szerintetek nekem túl magasak az elvárásaim? Ilyen nők csak a világháború idején voltak vagy sose léteztek?

2011. aug. 26. 05:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%

Ha jobban magadba nézel, megérted miért olyanok azok a lányok! Te is elítéled őket ugye ahelyett, hogy inkább megpróbálnád megérteni őket!

A legtöbb ilyen csajnál ez csak a felszín! Áss le és vetesd le vele az álarcot, és kapni fogsz egy rendes lányt!!!

Előbb persze módosítsd a gondolkodásodat és próbáld meg megértőbben és több tisztelettel, és kevesebb keserűséggel!!!

2011. aug. 26. 11:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
már bocs, de elég nagy f.sz lehetsz. normális lányok vannak arra nem gondoltál még h csak veled nemállnak le?
2011. aug. 26. 11:33
 13/21 walk w1th mee ***** válasza:
gyökér vagy
2011. aug. 26. 12:27
 14/21 anonim ***** válasza:

ma 08:47 -es vagyok. Amikor írtam hogy divatosan öltözködnek, azt nem arra értettem hogy mindenüket kivillogtatják! Te értetted roszul, először is gondold végig mit jelent a két szó,és azután írj.

Teljes mértékben egyetértek a 09:29 -es válaszadóval.

Neked nem való rendes lány az biztos!

2011. aug. 26. 18:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Én olyat még nem láttam aki az összes általad felállított kritériumnak egyszerre megfelelne, de azért van egy pár aki aki megközelíti :)
2011. aug. 26. 21:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Ittvagyok, azzal a kivétellel hogy nem tudok főzni, és foglalt is vagyok :)
2011. aug. 27. 00:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"állandóan festi magát meg mutogatós ruhákban jár, és azon élvezkedik hogy mások megnézik.... " Erről szól a nőiesség, ne hogy már az legyen a problémád, hogy szeretnénk tetszeni a férfiaknak. Nem ilyenek lennénk meg azt mondanánk ránk, hogy igénytelenek vagyunk és semmi szexualitás nincs bennünk.

Másik meg nekem sem kéne ilyen előítéletes ember, mint Te.

Akinek tetszett amit leírtam magamról az írhat privit.

20/l

VPmegye

2011. aug. 27. 15:34
 18/21 anonim ***** válasza:

Amúgy 66%, Neked van barátnőd? Remélem nem veszed tolakodásnak...

Előző voltam.

2011. aug. 27. 15:36
 19/21 anonim ***** válasza:

tegnap 15:36

Írtam privit. :)

Amúgy ez a 66% nem azt jelenti hogy ne lenne sokszor igazam mert hiszen férfi vagyok így mindig igazam van. :D ;)

Ez a páncélzatom jelenlegi állapota. :)

Sokat kell harcolnom a hülyékkel és hát lepontoznak. :) De még bírom. :D

2011. aug. 28. 08:37
 20/21 Faeper válasza:

Erre van egy idézet :

"Egy kis smink , szájfény , jó ruhák.

És az irigyeik máris ribancnak tartják" ;) Már bocsi de inkább miért nem azt írtad ki , hogy : Miért vagyok irigy azokra a lányokra akiknek fussa divatos ruhákra és csinosak?

>.< Meg áll az ész...mostanság már a 40 évesek is irigyek.

2012. aug. 21. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!