Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még normális lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális lányok? Olyanok akik nem kikent meg divatos rongyban járó színészkedős ribik.

Figyelt kérdés

hanem a természetes önmagukat adják, műveltek és érdekli őket sok minden, tudnak főzni, szeretik a gyerekeket, nem beképzelt feministák, nem káromkodnak, nem piálnak bagóznak, nem állandóan azzal foglalkoznak hogy mások mit gondolnak, de azért foglalkoznak magukkal és nem ment keresztül rajtuk sok ember?

Mert már nem bírom hogy egy normális lányt se lehet találni, mindegyik egyforma egyenribanc! Vagy szerintetek nekem túl magasak az elvárásaim? Ilyen nők csak a világháború idején voltak vagy sose léteztek?

2011. aug. 26. 05:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém, hogy te mekkora lúzer vagy! -.-"

Miért kell kapásból elítélni azt, aki dohányzik?Attól már rossz ember lesz vagy mi?

És miért baj, ha csinosan öltözködik?Ezt nem azt jelenti, hogy kinn van mindene (az tényleg szánalmas, egyetértek), hanem csupán azt, hogy korának, alkatának, egyéniségének megfelelõ ruhákban jár.Ez akkora bûn?Akkor menj el egy zárdába, azt kapj el egy apácát.

"Nem ment végig rajta a fél város"-miért, ezt ránézésre honnan tudod?Nem csak szanaszét toszott r*bancokból áll a világ, vannak normális lányok is, de azok gondolom neked nem jók, mert nem elég íves a szempillájuk.

Utálja a gyerekeket.Most akkor fojtsa magát a Dunába?Képzeld, nem mindenkinek öröm a család, õk egyszerûen ilyenek.De ettõl még emberek, ráadásul megváltozhat a véleményük is a kor elõrehaladtával.És ugyanúgy megérdemelnék a boldogságot.

Nem tud fõzni, atyaisten.Kisfiam, régen is voltak ilyen nõk, ma is vannak és üzenik, hogy a nõnek nem az a dolga, hogy a konyhában robotoljon.

Ja és miért nem festheti magát?18 éves kor felett miért gáz a kicsit erõsebb smink? (Itt sem a ribisre kell gondolni) Lehet, hogy õ akkor is szeretne rúzst és szemceruzát használni, ha ez neked nem jön be.Márpedig ha jól használja, nagyon szép lehet.

Az szintén akkora gond, ha néha szitkozódik vagy iszik pár kortyot?Itt is a mértékletesre gondoltam, de te elnézve a stílusodat, valószínûleg már egy pohár szilveszteri pezsgõt is a megbocsáthatatlan kategóriába sorolsz.

A mûmellet én is szánalmasnak tartom, bocsánat, ez nálam nem elfogadható.Sosem voltam és leszek hajlandó megérteni, hogy miért nem bírjuk elfogadni azt, amit kaptunk?És miért gondolod, hogy két undorító gumicsöccsel Aphrodité leszel?A mûmell majdnem minden esetben látszik, ha meg nem, akkor a srác az ágyban döbben rá.A legtöbbnek nem jön be.Remélem, nem csináltattad meg, higgyük már el, hogy a kis mell is lehet nagyon szexi!

Kérdezõ, rád visszatérve csak annyit tudok mondani, hogy remélem, megváltoztál az évek alatt.Mert így szüzen fogsz meghalni, az tuti.

Szerintem te egyszerûen nem veszed észre a normális lányokat, mivel folyton a r*bancok miatt siránkozol, ráadásul, ha valaki dohányzik vagy csak szereti az ÍZLÉSES ruhát/sminket, te már rögtön elkönyveled útszélinek.Ez így nagyon nem jó...

2015. febr. 25. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!