Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Huszonéves lányok! Mi vonz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves lányok! Mi vonz benneteket egy 35-40 éves pasihoz aki 10-15 évvel idősebb?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 5. 00:33
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Régi kerdes igaz de erre nagyon egyeru a valasz, nem a hatalmas penztarcarol nem, nem isnaz onallosagrol, a sajat lakásról es autóról amit ti felsoroltatok... En 21 vagyok es igaz nem vagyok egyutt a masik fellel aki 35 eves de imadok vele lenni es beszélgetni vele. A fő hangsúly itt a beszélgetése van.ert vele tudok beszélgetni könyvekről, zemerol, utazasrol, szinhazrol stb. Tobb, mint egy eve beszelgetunk mindennap reggeltől estig es heti kétszer találkozunk es egyaltalan nem unalmas, meg mindig nem az. Es az ellen pelda... Sajat korosztalyomban a FIUK, nem lehet veluk beszélgetni , a legtobb beszélgetés annyiban kimerül, hogy szia, mizu, hanyeves vagy hol laksz es Ennyi...utana csak a hulyeseg, egy ertelmes mondatot nem tudnak kinyögni es most mindegy hogy egyetimastarol, szaliskolasrol, gimnazistarol beszelunk vagy akarkirol ez minden esetben igaz.
2016. ápr. 17. 09:19
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
Pénz, autó, lakás...
2016. ápr. 17. 09:29
 33/36 anonim ***** válasza:

Miníg a saját korosztályomból választottam, igaz nem sokszor mivel a hosszútávú kapcsolatot preferáltam. Gimiben is és később egyetem alatt is ismertem meg nagyon értékes, jövőképpel rendelkező emvereket. És becsületesek is voltak, senkivel nem volt csúnya a szakítás békében váltunk el.

Én akkor is és most is úgy gondoltam, hogy a párommal közösen építjük majd fel az életünket, mind anyagi mnd emberi szempontból társként. Én megértem, hogy egy magabiztos, helyével tisztában lévő férfi vonzó, de nem kell ennyiből levonni a következtetést, hogy a huszonévesek éretlenek a 30-40-esek pedig igazi férfiak. Ez nem így van. Elég sok a defektes vagy szeretőre/szexre hajtó köztük is, és ezeknek szoktak sokan bedőlni. Pármmal most tervezzük az esküvőt, ua. a végzettségünk, hamarosan költözünk saját tulajdonú ingatlanba. Nem könnyű a kezdés, szülői vagy támogatói hátszél nélkül marad a hitel, de valahol el kell indulni. Ezt sok lány nem vállaja, inkább keres egy pénzesebb társat. De nem mind ilyen, van ahol az érzelmek dominálnak, és nem a pénz.

2016. ápr. 17. 09:43
 34/36 anonim ***** válasza:
Uh, bocs az elütésekért, siettem.
2016. ápr. 17. 09:45
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Mert a huszonévesek akikkel összefutok, mind céltalanak, lehetetlen velük a jövőről beszélni és hülyegyerek stílusuk van, komolytalanok, a számítógép előtt döglenek és a szemétdomb közepén élnek.
2016. ápr. 17. 10:19
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
És ha az egzisztencia vonzza a lányokat, az meglepő? Ez nem azt jelenti hogy a másik pénze kellene. De nehogy már bocsánatot kelljen kérni, mert olyan pasit szeretnénk, aki tűrhetően néz ki és biztonságot is tud nyújtani. Kinézet az szándék kérdése, biztonság, az annyi, hogy ketten fenn tudjunk tartani egy lakást és egy kocsit és ki tudjuk fizetni a számlákat.
2016. ápr. 17. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!