Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gond nálatok lányok, ha egy pasi kb 5-6 vagy esetleg több évvel idősebb nálatok, de még nem volt barátnője?
Szerintem ezzel nincs baj - te taníthatod meg dolgokra (az ágyban) :)
Te leszel neki mindenben az első, talán így még jobban fog becsülni és tisztelni.
Én 24 vagyok és nekem is kicsit fura lenne, ha egy 30 évesnek nulla tapasztalata lenne.. :)
De,ha minden okés vele, akkor nem lenne gond^^ Ugye legalább olyanná formálodna pl az ágyban, amilyen nekem jó.. Tehát nem lesz túl durva nekem stb.. (Most ne arra gondoljatok,hogy szolga sorba kényszeríteném avgy hasonló.. :)Ha nem teljesen normális keretek között, meg ugye nekem is meg kellene ismernem, hogy neki mi a jó^^ S így izgibb lenne,mert nem tudna segíteni.. :)
Mondjuk nekem csak egy párom volt, így annyira nem lenne nagy rutinom. De ketten csak összehoznánk,ha oylan párom lenne.. :) Hisz csinálnánk, amíg jó nem lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!